TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerBryllupsrejse på 3 budgetter

Bryllupsrejse på 3 budgetter

02.04.2019
Vis alle indlæg

ø i maldiverne
Asien er en uovertruffen verdensdel, når I skal fejre jeres kærlighed på en bryllupsrejse.

Alt efter hvilket budget I har, er der forskellige destinationer at vælge imellem. Men én ting er sikker. Lige meget hvad er I garanteret nogle fantastiske dage i hinandens selskab.

Få 3 forslag til spændende asiatiske destinationer til bryllupsrejsen – til jer med et lavt, mellem og højt budget.

Bali – den budgetvenlige bryllupsrejse

Risterasser, Ubud

Selvom budgettet for bryllupsrejsen helst skal holdes i bund, er der rig mulighed for at få en oplevelsesrig bryllupsrejse i Asien. Bali er vært for vidunderlige minder – og så på budget.

Bali er for jer, der drømmer om en bryllupsrejse i tosomhedens tegn med kultur, natur og strand.

Det er ikke uden grund, at Bali kaldes øen med de 1.000 templer. Den hinduistiske kultur er meget synlig på øen og kan opleves i nogle af de unikke templer. I kan f.eks. besøge Tirta Empul, der er et helligt vandtempel. Udforsk det romantiske tempel hånd i hånd og oplev kulturen helt tæt på.

Bali er også indbegrebet af smuk natur. Området i højlandet, omkring Ubud, er eventyrligt. Her kendetegner vulkaner, grønklædte bjerge, risterasser og dybe kløfter områdets mangfoldige natur. Hvis I vil, kan I komme endnu tættere på naturen på en rafting- eller cykeltur. I kan også tage på udflugt i Ubuds kunstneriske mekka, hvor I kan købe fantastisk kunsthåndværk.

Bali er også garant for nogle dage på langs på de skønneste strande. I kan f.eks. nyde hinanden i afslappende og hyggelige Sanur, der har dejlig strand og flotte koralrev. Vandet er roligt, og I kan opleve tosomheden på stranden under en palme eller med snorkleudstyr på i vandoverfladen.

NB: Vil I have endnu mere badeferie, kan I f.eks. forlænge med en badeferie til Gili-øen, Gili Trawangan. Lange, hvide sandstrande og unikke dykkermuligheder er nogle af øens største plusser.

Thailand – den mellemdyre bryllupsrejse

bryllupsrejse thailand

Har I lidt mere råderum i budgettet, byder en destination som Thailand på bryllupsrejser fuld af oplevelser for nygifte par som jer.

Thailand er bl.a. for jer, der drømmer om at ligge på stranden i palmernes skygge, slappe af med en god bog eller gå hånd i hånd i vandkanten.

Besøg f.eks. Koh Samui, der ligger på østsiden i Thailandbugten – En paradisø, der indbyder til en romantisk bryllupsrejse med strandeventyr.

På Koh Samui kan I både ligge under palmerne eller gå på opdagelse omkring Namuang-vandfaldet, besøge den store guld-buddha eller andre af Koh Samuis spændende seværdigheder.

I Andamanhavet, på den vestlige side af fastlandet, ligger øerne Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook.

Øerne byder på alt fra tropisk regnskov, eminente dykkersteder, vidunderlige strande og ro og idyl. På Koh Lanta kan I besøge Lanta Old Town, der er en hyggelig, gammel havneby eller vandre i regnskoven. Når I ankommer til Koh Ngai, vil I opleve, at tempoet sænker sig endnu mere. Gamle piskerisbåde, kalkstensbjerge og det turkise vand danner rammerne for dagene på øen.

På Koh Mook kan I blive i det lave gear eller skrue lidt op med udflugter til f.eks. Smaragdgrotten, hvor I skal svømme gennem en 80 m. lang grotte for at nå ind til en lille, gemt strandparadis.

NB: Det perfekte ved øernes placering er, at regntiderne falder forskelligt. Det gør, at I året rundt kan tage på bryllupsrejse til et thailandsk ø-paradis i tørsæsonen. Og så kan ø-bryllupsrejserne kombineres med et smut til Bangkok, hvor I kan shoppe, spise lækker mad og opleve Bangkoks store seværdigheder.

Maldiverne – den luksuriøse bryllupsrejse

Maldiverne
Hvis I har et højt bryllupsrejsebudget, er der en særligt luksuriøs destination, I kan vælge at besøge.

På en destination som Maldiverne vil de romantiske oplevelser ingen ende tage, og I er sikret en bryllupsrejse lidt udover det sædvanlige. Maldiverne er for mage den ultimative destination for en bryllupsrejse.

Maldiverne er blandt verdens mest udsøgte badeferiedestinationer. De smukke øer emmer af romantik, luksus og afslapning på første klasse. Kridhvide bounty-strande, turkisfarvet, krystalklart vand, palmer, en blød solseng og lækker mad er det eneste, I skal bekymre jer om på en bryllupsrejse til dette ø-paradis.

Året igennem ligger temperaturen på omkring 30 grader, mens vandtemperaturen også er yderst behagelig og aldrig falder under 28 grader. Såvel solopgang som solnedgang er romantiske syn, der bare virker som et ekstra kærlighedskrydderi. Farvespillet på himlen og de smukke turkise laguner skaber en atmosfære, som kun findes her.

Hvis I gerne vil opleve livet under havets overflade, er der også rig mulighed for det. Under den turkise overflade åbner der sig en helt ny verden forklædt i alverdens farver. Koraller og eksotiske fisk stråler om kap med hinanden. Efter de farverige oplevelser under vand kan I tage en farverig drink i ly for solen i palmernes skygge. Maldiverne er kærlighedens højborg.

NB: Vi tilbyder Maldiverne i kombination med Sri Lanka – den perfekte blanding af kultur, natur og storslåede oplevelser krydret med afslapning i luksus på Maldiverne.

Lige meget hvor stort et budget I har til jeres bryllupsrejse, er der masser af muligheder, hvis I gerne vil til Asien. De asiatiske lande er nemlig hjem for eminente strandparadiser, eventyrlige kulturmøder, fascinerende natur og dyreliv.

Landene har så meget at byde på, at det kan være svært at vælge. Hvis I er i tvivl, sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe jer på jeres livs bryllupsrejse.

Pak kufferten og drag af sted mod formidable eventyr i tosomhedens tegn!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende