TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
14 dage

Koh Samui, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok

Glæd dig til oplevelser og afslapning på kokospalmeøen Koh Samui og tag på eventyr i Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok. Slut af i det autentiske ferieparadis Khao Lak.

Koh Samui, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok
Koh Samui, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok
14 dage
ForsideAsienThailandKoh Samui, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok

Koh Samui, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok

Glæd dig til oplevelser og afslapning på kokospalmeøen Koh Samui og tag på eventyr i Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok. Slut af i det autentiske ferieparadis Khao Lak.

ForsideAsienThailandKoh Samui, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Koh Samui og hjem fra Phuket
 • 9 nætter på 4 og 5-stjernede hoteller
 • 1 overnatning i junglen i Khao Sok Nationalpark i værelse med eget bad og toilet
 • 1 overnatning på Cheow Lan-søen i tømmerflåde-bungalow med eget bad og toilet
 • 11 x morgenmad
 • 2 x frokost (dag 7 og 8)
 • 1 x middag (dag 7)
 • Lokale engelsktalende guider på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke:

 • Ø-rundtur på Koh Samui inkl. Big Buddha, stenformationerne Hin Yai og Hin Ta, Wat Kunaram-templet, Na Muang-vandfaldet (nr.1) og besøg i hovedbyen Nathon
 • Aktiviteter i Khao Sok Nationalpark
 • Bådsafari med piskerisbåd på Cheow Lan-søen

REJSEN KORT FORTALT

Rejsen starter på Thailands næststørste ø, Koh Samui. Glæd dig til en spændende ø-rundtur, hvor du oplever Big Buddha, stenformationerne Hin Yai og Hin Ta og et af øens mest berømte vandfald. Resten af dagene på Koh Samui er uden aktiviteter og du bestemmer selv, om dagene står på afslapning eller spændende naturoplevelser til f.eks. Ang Thong Marine Nationalpark eller dykkerparadiset Koh Tao.

Det næste eventyr venter i Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok. Du bor første nat i den frodige jungle tæt på Sok-floden. Fuglene pipper om kap og aberne svinger sig fra gren til gren i de høje trætoppe. Anden nat bor du på et tømmerflådehotel midt ude på den magiske og smaragdgrønne sø Cheow Lan, der er omgivet af stejle kalkstensklipper, der spejles ned i den blikstille sø. Her skal du bl.a. på bådsafari, hvor du kan være heldig at spotte vilde elefanter.

Rejsen slutter i det autentiske ferieparadis Khao Lak kendt for sin rolige atmosfære. Du kan vælge at dovne den på de honningfarvede sandstrande eller tage på snorkeltur til enten Similan-øerne eller Surin-øerne.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Fantastisk kombination af afslappende badeferie og store naturoplevelser
 • Oplev Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok med overnatning på Cheow Lan-søen og i den frodige jungle
 • Glæd dig til afslapning og oplevelser på Koh Samui og afslut rejsen i det stille ferieparadis Khao Lak
 • Mulighed for at forlænge rejsen med storbyferie i den pulserende hovedstad Bangkok

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag starter dit Thailand-eventyr. Du flyver fra valgte lufthavn mod Koh Samui med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst på Koh Samui

Du lander i Koh Samuis eksotiske lufthavn og samler din bagage op. Ude i ankomsthallen mødes du med din chauffør, der står med et TourCompass-skilt, og han vil køre dig til dit hotel.

Efter check-in på hotellet trænger du sikkert til at slappe af ovenpå den lange flyrejse, og resten af dagen er derfor til fri disposition.

Du bor som standard ved Mae Nam Beach, der ligger ved siden af det rolige område Bophut i den nordlige ende af Koh Samui. Bophut er kendt for sin smukke bugt med roligt vand og gyldne sandstrande. Det er også her, du finder Fisherman’s Village med velbevarede, rustikke facader, der står som en flot kulisse om den hyggelige bydel. Bydelen har et væld af små butikker med lokal kunst og håndværk, barer og ikke mindst lækre restauranter, hvor du kan nyde det friske og kraftfulde thailandske køkken. Vælger du en restaurant ned til havet, kan du nyde udsigten over bugten og når mørket falder på, kan du være heldig at opleve de såkaldte ”Fireboys” give imponerende shows med ildkast.

Er du til mere byliv, skal du til Chaweng, der ligger 20 minutters kørsel væk. Her er udvalget større og tempoet højere. På hovedgaden findes et væld af restauranter, caféer, butikker og barer. Men også i strandkanten ved Chaweng Beach gør den livlige stemning sit indtog om aftenen, når restauranter dækker op til middag under åben himmel. Hvad bedre er der end at slænge sig i store bløde sofastole i lyset fra fakler og lyskæder, mens duften fra grillen breder sig og tørsten slukkes af en iskold drik?
Det bedste ved det hele er, at ferien kun lige er begyndt.

Dag 3: Ø-rundtur på Koh Samui

I dag skal du ud at opleve Koh Samui, som har meget andet at byde på end dejlige sandstrande.

Efter en rolig start på morgenen, er det tid til at udforske øens afkroge og få et indblik i dens historie, kultur og natur. Du bliver hentet af din guide på hotellet, som sørger for en spændende dag forude.

Første besøg er Big Buddha-templet, som er Koh Samuis vartegn. 72 trin fører op til den enorme Buddha-statue, der smukt skyder i vejret og skinner med sit guldbelagte ydre. Heroppe fra er der også en fantastisk udsigt over havet.

Dernæst venter et hårrejsende møde med buddhistisk og thailandsk kultur, når du gør stop ved det buddhistiske tempel, Wat Khunaram, hvor du oplever den mumificerede munk, Luang Pho Daeng, som døde i 1973.

Dagen fortsætter til stenformationerne, Hin Yai og Hin Ta, der oversat betyder bedstemor og bedstefar – en naturoplevelse der tangerer til det groteske, vil nogen måske mene. Store klippesten i vandet ligner nemlig de mandlige og kvindelige kønsorganer. Historien går på, at et ægtepar på tragisk vis kæntrede med deres båd og døde netop her, og senere blevet genfødt i naturen.

Efterfølgende besøges et af Koh Samuis maleriske vandfald, Na Muang nr. 1, hvor du indhylles i disen fra det 18 meter høje, brusende vandfald, mens du nyder en dejlig pause midt i naturen.

Dagen afsluttes i hovedbyen Nathon med mulighed for at ose lidt i butikker.

Herefter køres du tilbage til hotellet, hvor der er rig mulighed for afslapning. På med badetøjet og sigt efter stranden.

Dag 4-6: Koh Samui på egen hånd

Dagene er til fri disposition, og du bestemmer selv aktiviteter og tempo. Måske du skal dase ved hotellets pool med en god bog? Eller hvad med at udforske øens andre strande og vandfald?

Har du lyst til mere eventyr, kan vi varmt anbefale en sejltur til den postkortværdige Ang Thong Marine Nationalpark, hvor ulige rækker af frodige tropeøer skyder smukt op i landskabet. Eller hvad med et besøg til de verdensberømte øer Koh Tao og Koh Nang Yuan, der er kendt for deres utrolige og farvestrålende dyreliv under havets overflade?

Du kan læse mere om turene nedenfor.

Dag 7: Koh Samui - Surat Thani – Khao Sok Nationalpark

I dag forlader du Koh Samui og sætter kurs mod fastlandet. Du bliver hentet på hotellet og kørt til molen, hvorfra du sejler til Surat Thani – sejlturen tager ca. 1 time.

Ved ankomst til Donsak-molen står en chauffør klar til at køre dig til Khao Sok Nationalpark, hvor et sandt jungleeventyr venter. Khao Sok er en af Thailands største nationalparker med et areal på 739 km2 – og nok landets smukkeste!

I nationalparken findes ét af Thailands største områder med oprindelig urskov – altså ældgammel, uforstyrret regnskov. De frodige omgivelser og livgivende floder er hjem for et rigt dyreliv, der tæller 48 pattedyrsarter, 311 forskellige fuglearter, mere end 30 flagermusarter og utallige krybdyr og insekter. Du kan bl.a. opleve malajbjørne, elefanter og tapirer samt makakaber, gibbonaber og langurer. Den lille dværghjort lever her også – sammen med muntjak og serov. Hvis du er rigtig heldig, får du måske et glimt af den smukke, langhalede marmorkat. Er du fugleinteresseret har du bestemt også noget at glæde dig til; næsehornsfugle og rødnakket trogoner er blandt beboerne i den frodige jungle.

Turen fra Surat Thani til Khao Sok tager ca. 3 timer. Ved ankomst kan du slappe af og nyde naturen udenfor din dør eller du kan vælge en af nedenstående tilkøbsture.

Dag 8: Khao Sok Nationalpark – Cheow Lan-søen

I dag venter endnu et eventyr.

En del af Khao Sok Nationalpark udgøres af den 165 km2 store smaragdgrønne sø Cheow Lan. Søen blev dannet, da man byggede Rajjaprabha-dæmningen i 1987 og derved oversvømmede området. 385 lokale familier blev flyttet og kompenseret, og dyr blev både sejlet ud via floderne og fløjet ud med helikopter. Efterhånden som området blev mere og mere oversvømmet af regn- og flodvand, blev en del af regnskoven omdannet til sø. De høje kalkstensklipper, som før strakte sig højt op mellem trækronerne, blev forvandlet til små regnskovs-øer, der i dag stikker op af det smaragdgrønne vand. Det er ikke uden grund, at Cheow Lan sommetider bliver beskrevet som Thailands svar på Guilin, der er et af Kinas smukkeste steder.

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, og du vinker farvel til regnskoven og sætter kurs mod Cheow Lan-søen.
Vær opmærksom på at det ikke er muligt at medbringe al din bagage ud på søen, så den kan du efterlade sikkert på hotellet. Vi anbefaler, at du i stedet medbringer en rygsæk med de vigtigste ting, du skal bruge de kommende dage på søen. Når du møder din chauffør igen på dag 9, har han din bagage med.

Først bliver du kørt til den lille lokale by Ban Ta Khun. Her besøger du det lokale marked midt i byen, der bl.a. er kendt for papaya og dens fremragende kvalitet af gurkemeje.

Herefter bliver du kørt til Ratchabrapa-molen tæt ved den imponerende dæmning. Her stiger du ombord i en piskerisbåd og bliver sejlet ud på Cheow Lan-søen, hvor du kan nyde det majestætiske landskab med de ikoniske kalkstensklipper.

Ved frokosttid ankommer du til dit overnatningssted – en flydende bungalow midt på søen. Efter check-in står personalet klar med en traditionel frokost, som du kan nyde med udsigt til den omkringliggende natur.

Resten af dagen er til fri disposition. Du kan vælge at blive på hotellet og slappe af med en god bog på din veranda eller hoppe en tur i søen, når du trænger til en frisk dukkert. Eller hvad med at deltage i nogle af hotellets spændende udflugter? Der er mulighed for forskellige vandreture til nogle af områdets flotte drypstenshuler og til et flot udsigtspunkt. Eller måske vil du hellere opleve det brusende vandfald Bang Hoi? Der er ture for dig, der gerne vil udfores fysisk og for dig, der hellere vil nyde den flotte natur.
Sidst på eftermiddagen kan du tage med på en fantastisk bådsafari. Her vil der være mulighed for at spotte nogle af områdets dyr, bl.a. næsehornsfugle, okser og vilde elefanter. Undervejs er solen så småt ved at gå ned bag de høje kalkstenklipper – et fuldkommen magisk syn!

Tilbage på hotellet venter en lækker middag og herefter kan du læne dig tilbage efter en dag fyldt med oplevelser og kigge op på den smukke og klare stjernehimmel, der ikke er forstyrret af kunstigt lys.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 9: Cheow Lan-søen – frokost i Khao Sok-junglen – Khao Lak

Det er fuldkommen magisk at vågne op midt på Cheow Lan-søen. Træk gardinet fra, åbn døren til din veranda og se disen lette langsomt over den blikstille sø, hvor stilheden kun afbrydes af den asiatiske koel.

Tidlig morgen skal du på endnu en spændende bådsafari. Hold udkig efter bl.a. brillelangurer, gibbonaber og makakaber.
Efter sejlturen serveres morgenmad og herefter er der tid nok til et dyp i søen, en kanotur eller blot tid til at nyde udsigten og stilheden.

Sidst på formiddagen er der check-out og du bliver sejlet tilbage til fastlandet. Undervejs kan du nyde det sidste syn af de fantastiske kalkstensklipper.

Tilbage ved molen venter din chauffør på at køre dig tilbage til regnskoven, hvor du får serveret en lækker thailandsk frokost.
Dernæst køres du til dit hotel i Khao Lak, der ligger godt og vel en time væk. Efter check-in har du dagen på egen hånd til at nyde dette stille ferieparadis helt uden afbrydelser. På med badetøjet og find din yndlingsplads på den honningfarvet strand.

Om aftenen kan du tage ind til Khao Lak by og udforske udvalget af restauranter og butikker.

Dag 10-12: Khao Lak på egen hånd

Khao Lak er lig med ro og eventyr. Her er roligt og autentisk, og alligevel har du alt, hvad du behøver – lige fra smuk natur til gode restauranter.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder, der tilsammen udgør dette dejlige, afslappende ferieparadis med grønt hav på den ene side og frodig, uspoleret regnskov på den anden.

Dagene i Khao Lak er til fri disposition, og det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dem.

Udover dovne dage på de honningfarvede strande kan vi også varmt anbefale en snorkeltur til enten Surin-øerne eller Similan-øerne, som er nogle af Thailands bedste snorkel- og dykkersteder. Begge ø-grupper er udnævnt til nationalpark og består af et imponerende marineliv med farvestrålende fisk, hvalhajer, havskildpadder og rokker samt uberørt natur, kridhvide strande og krystalklart vand. Læs mere om turene nedenfor.

Dag 13: Hjemrejsen starter

I dag er det tid til at vinke farvel til Thailand. Du bliver hentet på hotellet og kørt til Phuket lufthavn, hvorfra du flyver mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i valgte lufthavn efter en dejlig ferie med både afslapning og store naturoplevelser.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyforlængelse til Bangkok
3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Bangkok og fald pladask for den hektiske og fascinerende hovedstad, der tæller ca. 12 mio. indbyggere.

Der er ingen udflugter planlagt, så du kan tage dagene i eget tempo og opleve millionbyen på egen hånd.

Når du skal rundt i Bangkok, behøver du ikke at bekymre dig om den berygtede trafik, for der findes et godt udbud af alternative transportmidler til taxaer og busser. Flodtaxaerne er ofte et hit, og står for en betydelig del af den offentlige transport, da de lægger til ved mange af byens seværdigheder. Derudover kan du også benytte dig af Sky Train, der snor sig mellem de mange skyskrabere og som er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er opdelt i øst og vest af den 372 km lange flod, Chao Phraya, der løber syd for Bangkok og helt op til Nakhon Sawan.

Den østlige del af byen betragtes som det centrale Bangkok med de populære områder Silom Road og Sukhumvit, der har en høj koncentration af spisesteder, shopping centre og fede skybarer. Det er også på den østlige side, at du finder den historiske del af Bangkok, der bl.a. er hjemsted for det spektakulære kongepalads, Grand Palace, og Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaew.

Heldigvis har Bangkok også mange grønne åndehuller, når man trænger til at trække sig tilbage fra den tropiske varme og støjende trafik. Her kan bl.a. nævnes parkerne Lumpini og Benjakiti eller den grønne ø Bang Krachao, der også kaldes ”Bangkoks jungle” – her er det som om tiden står stille.

På den vestlige side oplever du derimod en helt anden verden uden skyskrabere og dyttende tuktuk’er. Her møder du det mere autentiske Bangkok og en labyrint af kanaler, hvor huse står på pæle og postbude kommer sejlende. Det står i så stor kontrast til det østlige Bangkok, at man føler man befinder sig et helt andet sted – det er dog netop byens store kontraster, der gør Bangkok til så fantastisk og fascinerende en storby at besøge!

Om aftenen er der især gang i China Town, det udendørs shopping- og underholdningsområde Asiatique og de mange skybarer. Lebua Sky Bar, der er kendt fra filmen ”Tømmermænd i Thailand”, er et oplagt sted at få en forfriskende drink inden aftensmaden og samtidig se solen gå ned over hovedstaden.

Uanset hvad du beslutter at foretage dig, garanterer vi, at du ikke kommer til at kede dig!

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer