TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
17 dage

Peru & Ecuador med ø-hop på Galapagos

Store oplevelser venter i Peru & Ecuador med besøg til inkaernes gamle hovedstad Cusco, inkaruinen Machu Picchu, Ecuadors hovedstad Quito og de eventyrlige Galapagos-øer med et ubeskriveligt dyreliv.

Peru & Ecuador med ø-hop på Galapagos
Peru & Ecuador med ø-hop på Galapagos
17 dage
ForsideLatinamerikaPeruPeru & Ecuador med ø-hop på Galapagos

Peru & Ecuador med ø-hop på Galapagos

Store oplevelser venter i Peru & Ecuador med besøg til inkaernes gamle hovedstad Cusco, inkaruinen Machu Picchu, Ecuadors hovedstad Quito og de eventyrlige Galapagos-øer med et ubeskriveligt dyreliv.

ForsideLatinamerikaPeruPeru & Ecuador med ø-hop på Galapagos
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Lima og hjem fra Guayaquil med flyskift undervejs
 • Indenrigsfly i Peru: Lima – Cusco
 • Flyrejse fra Peru til Ecuador: Cusco – Quito
 • Indenrigsfly i Ecuador: Quito – Baltra (Galapagos) – Guayaquil
 • Transfer fra/til lufthavnene
 • Tog: Ollantaytambo – Aguas Calientes – Cusco
 • Båd mellem Santa Cruz – Isabela t/r
 • 15 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 1 x frokost (dag 10)
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – Prisen er gyldig ved min. 2 rejsende. Forhør dig om pris, hvis du rejser alene
 • Mulighed for daglig afgang

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Cusco
 • Udflugt til Den Hellige Dal
 • Guidet rundvisning ved Machu Picchu
 • Byrundtur i Quito inkl. besøg ved ækvator
 • Galapagos – udflugt på øen Santa Cruz med besøg til lavatunneller, zinkhullerne Los Gemelos, Hacienda Primicias, hvor de store galapagosskildpadder lever frit og Charles Darwin Research Center
 • Galapagos – udflugt på øen Isabela med besøg til den historiske grædemur, Muro de las Lágrimas, et vådområde med et spændende fugleliv og Arnaldo Tupiza skildpadde-avlscentret
 • Entréer til nævnte seværdigheder (undtagen til Galapagos, der betales lokalt)

REJSEN KORT FORTALT

Denne tur kombinerer to fantastiske Sydamerikanske destinationer; Peru og Ecuador. Det bliver en uforglemmelig rejse, der starter i inkaernes gamle hovedstad Cusco, som er et skatkammer af arkitektoniske bygningsværker og ruiner fra både inkatiden og de spanske koloniherrer. Ad snoede bjergveje kører du igennem Andesbjergene til Den Hellige Dal og afslutter med et besøg til den mest berømte inkaruin af dem alle; Machu Picchu.

Herfra går turen til Ecuadors hovedstad, Quito, der også ligger smukt i Andesbjergene omgivet af bjergtoppe og vulkaner. Her skal du bl.a. på en spændende byrundtur i den UNESCO-listede gamle bydel og se de mange imponerende bygninger, pladser og katedraler fra kolonitiden. Du oplever også ækvatorlinjen, som går igennem landet lige nord for Quito.

Rejsen afsluttes i varme tropiske omgivelser med ø-hop på de magiske Galapagos-øer. Du besøger to af øgruppens unikke øer; Santa Cruz og Isabela. Her venter der dig en spektakulær natur med frodigt højland, rå vulkanlandskaber og smukke uberørte sandstrande. Og vi tør godt love, at du vil blive overvældet af det rige dyreliv, der er herude. Mød bl.a. de kæmpestore Galapagos-skildpadder, de legesyge søløver, de monsterlignende havleguaner og mange flere.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Kombinér to af Sydamerikas mest spændende destinationer på samme rejse; Peru & Ecuador
 • Oplev Andesbjergenes magi i inkaernes gamle hovedstad Cusco og besøg den imponerende inkaruin Machu Picchu
 • Gå en tur blandt smukke kolonitidsbygninger og oplev ækvatorlinjen, La Mitad del Mundo, i Ecuadors hovedstad Quito
 • Se skildpadder, søløver, havleguaner og meget mere på dit afsluttende ø-hop på de unikke Galapagos-øer

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Perus hovedstad Lima

I dag er der afrejse fra Danmark og turen går til Peru med mellemlanding(er) undervejs.

Du ankommer til Perus hovedstad Lima sent om eftermiddagen, så af praktiske årsager, bliver du indkvarteret på et komfortabelt lufthavnshotel, da du allerede næste morgen skal flyve videre til Cusco, inkaernes gamle hovedstad.

Hotellet ligger i gåafstand fra/til lufthavnsterminalen, så du kan gå over til hotellet, når du har samlet din bagage op.

Dag 2: Fly fra Lima til Cusco (3.399 meter) - byrundtur i Cusco

Denne morgen flyver du videre til Cusco, som er smukt beliggende i en kløft i Andesbjergene i 3.399 meters højde. Det er en kort flyvetur på ca. 1 time og 15 min., med en spektakulær indflyvning og en landing med høje bjerge på begge sider. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, som er centralt beliggende i den hyggelige by.

Du vil opleve, at du hurtigt taber pusten her i byen, og det er ikke kun fordi gaderne er stejle, men også fordi luften er tyndere, da byen ligger så højt. Husk at tage den med ro, imens din krop vænner sig til at opholde sig i højderne. Drik gerne en masse vand og tag evt. en kop koka-te, som de lokale. Teen er lavet på koka-blade og har en god effekt på kroppen i højderne. Her i Andesbjergene har bladene altid været et vigtigt element i højlandsindianernes kultur og anses som en hellig plante, der både bruges mod sult, kulde, træthed og mavepine. Koka-bladene må dog aldrig tages med hjem eller med på din videre rejse.

Om eftermiddagen venter der dig en spændende byrundtur i og omkring Cusco, hvor du rigtig kan få oplevet hvorfor denne by er historisk og special, og af samme grund har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1983.
På rundturen besøger du bl.a. byens livlige centrale torv, Plaza de Armas, som i inkatiden blev kaldt Haucaypata eller ”Krigernes Plads”, og hvor mange vigtige begivenheder har fundet sted. Her ligger også Cuscos katedral, der er bygget i kolonitiden med sten fra inkakomplekset Sacsayhuamán, oven på det tidligere inkapalads Viracocha. Katedralen er en fin blanding af inkaernes fine stenarbejde og spansk renæssancearkitektur.

Du besøger også inkaernes soltempel Koricancha, helligdommen Q’enqo, ruinen Puka Pukara, badestedet Tambomachay og det vigtige militær-kompleks Sacsayhuamán, som har en smuk beliggenhed med en skøn panoramaudsigt ned over Cusco. Komplekset er et godt eksempel på inkaernes formidable arkitektoniske evner, med dets imponerende dobbeltmure bygget af massive sten på op til 4 meter, der er skåret, så de passer perfekt sammen. Turens varighed er ca. 5 timer.

Herefter går turen tilbage til Cusco, hvor du har aftenen til fri disposition.

Dag 3: Udflugt til Den Hellige Dal – Ollantaytambo (2.792 meter)

I dag går turen til Urubamba-dalen, som er bedst kendt som inkaernes hellige dal. Du skal pakke en lille rygsæk med tøj til de næste 3 dage, da det kun er tilladt at medbringe 5 kg bagage på togturen til/fra Aguas Calientes, når du skal besøge Machu Picchu. Din resterende bagage kan blive opbevaret sikkert på hotellet, til du kommer tilbage igen.

Fra Cusco kører du med bus ad snoede bjergveje mod den lille by Pisac. Du passerer landbrugsmarker, brusende floder og dramatiske bjergtoppe – nogle endda dækket med sne. Der laves stop ved en tekstilvirksomhed, hvor de vil demonstrere produktionen af deres håndværk. I Pisac besøges det interessante arkæologiske område af samme navn, samt byens store indianermarked. Her er der mulighed for at købe alt fra peruvianske uldsweatre og farverige tasker til fine dukker og smykker.

Efter frokost (for egen regning) går turen til den charmerende by Ollantaytambo, som er en af de eneste byer i Peru, der har bevaret sine originale inka-vægge og -gadenet med gamle, lange stenmure og smalle brostensbelagte gader. Byen er bedst kendt for sin storslåede inka-fæstning, som består af stejle terrasser, templer og militære installationer. Det var her, inkaerne i 1536 formåede at besejre spanierne, om end kun midlertidigt.

Efter rundvisningen forlader du gruppen (som kører tilbage mod Cusco) og tjekker ind på dit hotel i Ollantaytambo, og har resten af dagen på egen hånd.

Hvis du er heldig og det er en skyfri aften, kan du glæde dig til en magisk stjernehimmel.

Overnatning:
Dag 4: Ollantaytambo - Aguas Calientes (2.040 meter)

Efter morgenmaden går du ned til togstationen og stiger på toget mod den lille by Aguas Calientes, som ligger for foden af inkakomplekset Machu Picchu. Glæd dig til at nyde landskabet, når toget smyger sig igennem dalen langs Urubamba-floden med bjerge på begge sider. Den smukke tur tager ca. 1,5-2 timer.

På togstationen i Aguas Calientes bliver du hentet og fulgt til dit hotel. Du har resten af dagen på egen hånd i den lille by. Du kan f.eks. forkæle dig selv og tage hen til byens varme kilder, kaldet hot springs, og slappe af i de naturligt opvarmede pools. Husk badetøj og håndklæde.

Dag 5: Inkabyen Machu Picchu (2.430 meter) – Cusco (3.399 meter)

I dag skal du tidligt op – men hvad gør det, når du skal opleve det legendariske ruinkompleks Machu Picchu!

Machu Picchu ligger på en stejl, grøn højderyg i Urubamba-dalen og er omgivet af eventyrlige tågeskov, grønne bjergtoppe og snedækkede bjergtinder længere ude i horisonten. Det siges, at den amerikanske opdagelsesrejsende Hiram Bingham den 24. juli 1911 var den første, der opdagede Machu Picchu. Dette er dog ikke helt sandt, men han var i hvert fald årsag til, at verden fik kendskab til den eventyrlige inkaby. Spanierne opdagede og udplyndrede aldrig Machu Picchu, og komplekset har derfor en særlig kulturel betydning og bliver betragtet som hellig.

Machu Picchu blev bygget i midten af det 15. århundrede i inkarigets storhedstid og blev forladt mindre end 100 år senere, formodentlig på grund af en epidemi af skoldkopper. Før inkabyen blev forladt, husede den højtstående funktionærer, præster, tjenere og jomfruer, som var udvalgt til at vie deres liv til Solguden. Det var en storslået by med templer, boliger, gader, fontæner og akvædukter, som der stadig løber vand igennem ned til de mange landbrugsterrasser på begge sider af bjerget.

Du bliver hentet på hotellet og sammen med din guide tager I en bus op ad den stejle bjergskråning (ca. 30 min) til indgangen. Her starter en ca. 2 timers lang rundvisning, hvor du vil opleve de imponerende bygningsværker og få et interessant indblik i inkaernes kultur og historie.
Der vil være tid til at udforske området på egen hånd efter den guidede rundvisning. Derefter tager du bussen tilbage til Aguas Calientes, hvor du kan spise frokost og slappe af, inden turen går tilbage mod Cusco med tog. Du får det præcise afgangstidspunkt at vide af din guide efter rundvisningen ved Machu Picchu.

Ved ankomst til Cusco bliver du kørt til dit hotel.

Transporttid fra Aguas Calientes tilbage til Cusco (tog + bus): Ca. 3,5 time

Dag 6: Cusco på egen hånd (3.399 meter)

Der er ingen planlagte aktiviteter denne dag, så du kan nyde en rolig morgen på hotellet og efterfølgende gå på opdagelse på egen hånd i Cuscos kringlede gader, som altid er fyldt med liv. Her møder du andre rejsende, lokale på vej til eller fra arbejde, kvinder klædt i traditionelle klædedragter, der gerne vil sælge noget af deres smukke farverige håndværk, og børn der trasker igennem gaderne med søde lam eller lamaer, som mod en skilling, gerne stiller op til et billede.

Har du lyst til at opleve endnu mere af de magiske Andesbjerge, så kan vi anbefale at tilkøbe en udflugt til det storslåede Rainbow Mountain. Bjerget er blot ét af de mange smukke regnbuefarvede bjerge lidt uden for Cusco, hvis farver skyldes bjergenes kombination af farverige mineraler. Det er en helt unik oplevelse at se et bjerg med så mange flotte farver.

Vi tilbyder også en udflugt til inkaruinerne ved Moray og saltminerne i Maras, eller hvad med at prøve kræfter med et lille madlavningskursus, hvor du får et spændende indblik i det peruvianske køkken?

Nyd din sidste aften i byen på en af de hyggelige restauranter, hvor du kan smage på nogle af landets specialiteter som f.eks. ”lomo saltado” som er en ret med alpakakød og grøntsager, eller hvis du er modig ”cuy” som er en ret med grillet marsvin. Du må heller ikke snyde dig selv for at smage på en ”Pisco sour”, som er landets nationaldrink.

Dag 7: Fly fra Cusco til Ecuadors hovedstad Quito (2.850 meter)

Det er blevet tid til at tage afsked med Peru og påbegynde anden del af din spændende rejse, der tager dig nordpå til Ecuadors hovedstad Quito.

Du bliver hentet på hotellet i Cusco og kørt til lufthavnen. Herfra flyver du til Quito med mellemlanding(er) undervejs.

Quito har en fantastisk beliggenhed i Andesbjergene i 2.850 meters højde, og på en klar dag kan du se den smukke kegleformede Cotopaxi-vulkan med sne på toppen i det fjerne. Quito er én af verdens højest beliggende hovedstæder, men da du kommer fra Cusco, så er du allerede ved at være vant til at færdes i disse højder. Men husk stadig at drikke rigeligt med vand og tage den med ro.

Ved ankomst i Quito bliver du hentet af en chauffør og kørt til dit hotel, som ligger i Quitos hyggelige gamle bydel. Køreturen tager ca. 1 time, men afhænger som i alle andre storbyer af trafikken.

Efter ankomst til hotellet har du resten af dagen på egen hånd. Du kan gå en lille tur rundt i den gamle bydel og spise på én af de hyggelige restauranter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 8: Byrundtur i Quito inkl. besøg ved ækvator (2.850 meter)

Efter morgenmaden skal du på en guidet byrundtur i Quitos gamle bydel, som er på UNESCOs verdenskulturarvsliste pga. sine flotte og velbevarede historiske bygninger, pladser og ikke mindst katedraler fra kolonitiden.

Du oplever bl.a. Uafhængighedspladsen og Plaza de la Independencia, som er omgivet af vigtige bygninger som præsidentens palads, regeringsbygningen, ærkebiskoppens palads og Quitos katedral.

Du besøger også Quitos ældste kirke, San Francisco-kirken og den mest berømte kirke, La Compañía, som indvendigt er belagt med det pureste guld.

Herfra kører du op på Panecillo-højen, hvor den imponerende 45 meter høje aluminiumsstatue, Virgen del Panecillo står, med Quitos gamle bydel som smuk kulisse. Herfra har du en flot udsigt ned over byen.

Fra den gamle bydel køres du til det nordlige Quito til La Mitad del Mundo, som oversat betyder verdens midte. Her ligger ækvatorlinjen og det er et must, når du besøger Quito at prøve at stå med et ben på den nordlige halvkugle og et ben på den sydlige halvkugle. Du besøger både det storslåede 30 meter høje ækvatormonument og det lille nærliggende museum Intiñan, hvor du får lov at prøve sjove eksperimenter, og hvor jordens tyngdekraft og de magnetiske kræfter afprøves. Begge steder hævder, at de har den ægte ækvatorlinje, og pga. unøjagtige målemetoder i gamle dage, kan der være noget om, at det store flotte ækvatormonument er placeret en smule forkert…

Undervejs på turen vil du også passere den karakteristiske 115 meter høje basilikakirke, Basílica del Voto Nacional, som er opført i nygotisk stil, og er den største af sin slags i Amerika.

Du har resten af dagen på egen hånd.

Dag 9: Quito på egen hånd (2.850 meter)

Der er ingen aktiviteter planlagt i dag, og du kan vælge at tilkøbe ekstra ture hjemmefra eller selv gå på opdagelse i byen.

Er det en skyfri dag, og din krop klarer sig fint i højden, kan du på egen hånd tage en tur op til udsigtspunktet Cruz Loma, som ligger på Pichincha-vulkanen. En 2,5 km tur med kabelbane, kaldet TelefériQo, bringer dig op i næsten 4.100 meters højde, og herfra er der en enestående panoramaudsigt over Quito og de omkringliggende bjerge og vulkaner.

Vil du gerne opleve flere af Ecuadors imponerende vulkaner, så anbefaler vi at tilkøbe en tur til Cotopaxi Nationalpark. Her kan du komme helt tæt på den smukke 5.897 meter høje snedækkede keglevulkan Cotopaxi og det rå Andeslandskab, der omkranser den.

Er du interesseret i Ecuadors indianerkultur, er turen til Otavalo, hvor gamle traditioner stadig holdes i hævd, måske noget for dig. Byen er berømt for sit farverige marked, hvor du bl.a. kan købe smukke håndvævede tæpper og ponchoer. På vejen til og fra Otavalo passeres høje vulkaner og smukke søer.

Blot et par timer fra Quito ligger Mindo-dalen, som er kendt for sin skønne natur med tågeregnskov og et rigt fugleliv med over 500 registrerede fuglearter.

Dag 10: Fly fra Quito til Galapagos – udflugt på øen Santa Cruz

Galapagosøerne er intet mindre end et magisk bekendtskab! En rejse til Galapagosøerne er som at besøge en helt anden verden. Her møder du et mangfoldigt plante- og dyreliv, som du ikke finder andre steder i verden. Øerne ligger ca. 1000 km fra fastlandet og det tager ca. 2,5 time at flyve derud fra Quito.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Her skal du betale 20 USD (kontant) for et såkaldt Transit Control Card, inden du kan tjekke ind. Ved ankomst til Baltra Lufthavn på Galapagos skal du betale en entré på 100 USD (kontant). Uden for lufthavnen vil din guide vente på dig, og sammen tager I bussen ned til Itabaca-kanalen, hvor en båd sejler jer over til hovedøen Santa Cruz.

Første stop er ved Los Gemelos, også kaldet tvillingekraterne, som er to enorme zinkhuller, der ligger lige ved siden af hinanden. Omkring hullerne kan du opleve et rigt fugleliv i den frodige skov af solsikketræer (scalesia). Efter en kort gåtur omkring hullerne går turen videre til ranchen Hacienda Primicias, hvor din første store dyreoplevelse venter. Her lever verdens største skildpadde, Galapagosskildpadden, i det fri. Det er en kæmpe oplevelse at komme tæt på de enorme dyr, der kan veje op til 250 kg og blive over 100 år gamle. Din inkluderede frokost nydes på ranchen i de eksotiske omgivelser.

Galapagosøerne er alle skabt af vulkansk aktivitet, og flere steder kan du opleve lavatunneller, som er en slags vulkanske grotter, der er skabt af størknet lava. Din guide tager dig med ned i én af disse specielle lavatunneller og fortæller meget mere om øernes skabelse.

Dagens sidste stop er Charles Darwin Research Station, som blev oprettet i 1964 med henblik på forskning og uddannelse. Her får du en introduktion til Galapagosøernes unikke flora og fauna samt en spændende indsigt i de mange vigtige projekter, som videnskabsfolk, biologer og frivillige hjælpere laver for at bevare øernes skrøbelige natur.

Du har aftenen på egen hånd til at opleve den hyggelige havneby Puerto Ayora. Her er masser af liv med butikker, hyggelige caféer og restauranter.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 11-12: Puerto Ayora på egen hånd

Du har de næste 2 dage på egen hånd i Puerto Ayora. Vi kan anbefale et tilkøb af en bådtur til én af Galapagos’ nærliggende ubeboede øer, der alle byder på en fantastisk natur og et mangfoldigt dyreliv.

Der er også mange aktiviteter du kan lave selv. Hvis du er tidligt oppe, så tag et smut forbi det lille fiskemarked på Avenida Charles Darwin, hvor sultne og nysgerrige søløver og pelikaner altid kigger forbi i håbet om en lille snack.

Vi kan også varmt anbefale at pakke rygsækken, snøre vandreskoene og tilbringe dagen ved den smukke strand Tortuga Bay. Der er lavet en asfalteret sti ud til stranden, som starter fra den sydvestlige del af Puerto Ayora, og gåturen tager ca. 45 minutter hver vej. Ved Tortuga Bay kan du sole dig, surfe eller iagttage de mange havleguaner og pelikaner, der holder til her. Vandet og strømmen kan godt være meget kraftig, så hvis du vil bade i roligt vand, skal du forsætte til enden af stranden (ca. 2,5 km), hvor den billedskønne strand Playa Mansa ligger i en lille lagune omgivet af mangroveskov.
Her kan du leje en kajak og padle på opdagelse i den rolige lagune, hvor du bl.a. kan opleve havleguaner og skildpadder, der kommer op til overfladen for at trække ny luft ind i lungerne, inden de igen dykker ned på jagt efter føde. Der er ingen faciliteter herude, så husk at medbringe rigeligt vand, mad og solcreme til udflugten.

En anden udflugtsmulighed fra Puerto Ayora er til Las Grietas, som er et ”vandhul” i en klippesprække, hvor du kan bade og snorkle. Fra Puerto Ayora tager du en taxabåd (ca. 2 USD) til Angermeyer Point. Herfra er der ca. 700 meter hen til Las Grietas ad en lille ujævn sti, så husk gode vandresko.

Hvis du ikke allerede har været nede ved molen i Puerto Ayora, så tag og gå en tur derned, og se de mange revhajer, rokker og søløver, der holder til i det lave vand.

Dag 13: Båd til øen Isabela – udflugt på Isabela

Det er blevet tid til at tage afsked med Puerto Ayora, og din rejse fortsætter til naboøen Isabela. Isabela er den største ø i Galapagos-øgruppen med sine 4.640 km2. Der bor dog ikke mere end et par tusinde indbyggere på øen, og her bliver du mødt af ægte afslappet ø-stemning. På Isabela finder du også det højeste punkt på Galapagosøerne, som er Wolf-vulkanen på 1.707 meter.
Det tager ca. 2 timer at sejle til Isabela, og ved ankomst skal du betale et havnegebyr på 10 USD (kontant). Du bliver hentet ved molen og kørt den korte tur ind til hovedbyen Puerto Villamil, hvor du tjekker ind på dit hotel.

Om eftermiddagen venter en spændende udflugt, hvor du skal opleve nogle af øens seværdigheder. Du besøger bl.a. den 25 meter høje mur, Muro de las Lágrimas (’Grædemuren’ på dansk), som er en sørgelig påmindelse om Isabelas historie. Muren blev bygget mellem 1945 og 1959 af fanger i øens straffekoloni. Navnet opstod, da det hårde arbejde fik fanger til at græde af smerte og desværre også kostede mange menneskeliv.

Herefter går turen til et vådområde, som tiltrækker interessante fuglearter som stylteløbere, rørhøns og hvidkindede spidsænder samt de fascinerende flamingoer.

Turen slutter af med besøg på Arnaldo Tupiza skildpadde-avlscentret. Her arbejder frivillige for at øge bestanden af skildpadder på øen. Glæd dig til at opleve hundredvis af landskildpadder i alle størrelser.

Du har aftenen på egen hånd til at gå på opdagelse i den lille hyggelige havneby, hvor hovedgaden er af sand, og hvor du kan opleve, at dovne søløver har indtaget bænkene ved vandet.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 14: Puerto Villamil på egen hånd

Dagen i dag er på egen hånd i Puerto Villamil. Her er mange lækre strande, hvor du kan slappe af og bade.
En populær vandretur på øen går til den enorme skjoldvulkan Sierra Negra. Vulkanen er 1.124 meter høj og har et krater med en diameter på over 9,5 km.

Det er også muligt at snorkle omkring Isabela. En fantastisk snorkeloplevelse får du ved Las Tintoreras, som er nogle små øer ud for Puerto Villamil. Her har sprækker i klipperne gjort området under havets overflade til et yndet opholdssted for bl.a. revhajer, søløver, pingviner og havskildpadder.

Dag 15: Fly fra Galapagos til Guayaquil

Det er blevet tid til at tage afsked med de magiske Galapagos-øer, og tidligt denne morgen skal du med båd fra Isabela tilbage til Santa Cruz. Ved ankomst til Santa Cruz bliver du hentet og kørt tværs over øen til Itabaca-kanalen og sejler over til lufthavnsøen, Baltra. Her venter bussen på at køre dig det korte stykke vej til lufthavnen. Flyveturen fra Baltra til Guayaquil tager ca. 1,5 time.

Guayaquil er Ecuadors kommercielle og finansielle centrum. Byen har over 2 millioner indbyggere, men formår stadig at charmere sine besøgende med smukke katedraler, brostensbelagte gader og en hyggelig havnepromenade, Malecón 2000, som ligger ned til Guayas-floden.

Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition til at opleve byen.

Dag 16: Guayaquil på egen hånd - hjemrejsen påbegyndes

Din rejse er kommet til sin vejs ende, og i dag påbegynder din hjemrejse mod Danmark. Afhængigt af din flyafgang kan du have lidt tid på egen hånd om formiddagen i byen, inden du bliver hentet og kørt i lufthavnen.

Her kan vi anbefale et besøg til den gamle bydel Las Peñas. Her er bybilledet præget af brostensbelagte gader, farverige huse og hyggelige beværtninger. Fra havnepromenaden fører en trappe med 444 trin dig op til bydelen, som ligger på en bakketop. Hvis du har mere energi, kan du fortsætte op til fyrtårnet og få en flot 360 graders panoramaudsigt over hele byen.

En slentretur i parken Parque Seminario kan også anbefales. Parken er bedre kendt som Parque de las Iguanas (’Leguanparken’) og har fået sit tilnavn på grund af de mange farverige landleguaner, som holder til her. Du kan endda opleve at måtte dele bænk med et af de dragelignende dyr.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med uforglemmelige minder i kufferten fra din rejse rundt i Peru & Ecuador.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Bemærk, prisen for enkeltværelse gælder kun ved min. to rejsende. Kontakt os, hvis du rejser alene.
Unikke fordele ved grupper fra 3 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. Få mere at vide om de rejser, vi tilbyder, ved at klikke på dem i menuen.

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialisters og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hvert land har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer