TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideHeldagstur til Sudwala Caves & Botanical Gardens

Heldagstur til Sudwala Caves & Botanical Gardens


Sudwala grotterne i Sydafrika er nogle af de allerældste grotter i verden. De blev dannet for 240 millioner år siden, og en stor del af hulesystemet er endnu ikke udforsket – f.eks. ved man stadig ikke, hvorfra hulernes friske luft kommer fra.

Pga. netop denne friske luft, har hulerne gennem tusinder af år været brugt som tilflugtssted, og man har blandt andet fundet primitive stenredskaber fra stenalderen.

Her er imponerende geologiske formationer, som er dannet gennem millioner af år, og det er svært ikke at føle sig lidt lille, når man går rundt i de imponerende huler.

Efterfølgende venter en tur i den botaniske have, hvor du kan spise frokost (ikke inkluderet) og nyde en gåtur i den smukke have med afrikansk regnskov, jættegryder, vandfald og meget mere.

Bemærk, turen er privat og prisen er gældende ved 2 personer.

Hvis du booker og betaler turen hjemmefra får du en privat tur på den dag, du ønsker det. Du kan også vælge at vente med at booke turen, til du kommer til Sydafrika. Turen køres nemlig også som en gruppetur i minibus, hvor prisen er afhængig af, hvor mange, der er med på turen pågældende dag. Du kan ikke selv vælge hvad dag, du vil med på turen, hvis du vælger at booke turen i Sydafrika fremfor hjemmefra.

Hvis du vil være helt sikker på at komme på besøge Sudwala Caves og Botanical Gardens – og gerne vil have den frihed en privat tur giver – anbefaler vi derfor, at du booker og betaler hjemmefra.

Pris:
Pr. person fra:  1.040 kr.
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14