TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
10 dage

Et strejf af Cuba

Få en smagsprøve på Cubas spændende historie i smukke Havanna, oplev Cienfuegos’ charmerende gamle bydel, og afslut med musik og dans i den koloniale perle Trinidad.

Et strejf af Cuba
Et strejf af Cuba
10 dage
ForsideLatinamerikaCubaEt strejf af Cuba

Et strejf af Cuba

Få en smagsprøve på Cubas spændende historie i smukke Havanna, oplev Cienfuegos’ charmerende gamle bydel, og afslut med musik og dans i den koloniale perle Trinidad.

ForsideLatinamerikaCubaEt strejf af Cuba
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Havanna t/r med flyskift undervejs
 • Transfers fra og til lufthavnen i Havanna
 • Transfers til og fra busstationerne
 • Bus: Havanna – Cienfuegos – Trinidad – Havanna
 • 8 overnatninger på casas particulares inkl. morgenmad
 • Velkomstmøde og byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for daglig afgang

REJSEN KORT FORTALT

En rejse til Cuba er som en rejse til en glemt verden. Cuba har på grund af sit kommunistiske styre og USA’s handelsblokade ligget gemt i sin egen tidslomme. Selvom Fidel Castro gik bort i 2016, og der er begyndt at ske småforandringer i landet, så er Cuba stadig helt sin egen og skal bare opleves!

På denne tur besøger du den charmerende hovedstad Havanna, der emmer af liv, musik og historie. Fra den travle hovedstad går turen til ”Sydens Perle”, Cienfuegos, der imponerer med sin fornemme og velbevarede arkitektur.

Turen sluttes af i Trinidad, der – om muligt – er mere charmerende og hyggelig end Havanna med sine brostensbelagte gader og smukke farvestrålende kolonitidsbygninger. Intet sted som Trinidad oplever du den cubanske musik og rytme. Tag danseskoene på, og kast dig ud på dansegulvet til en salsa, eller læn dig tilbage, og nyd de danseglade mennesker, imens du indtager en kølig mojito.

På denne rundrejse foregår transporten med bus, og indkvarteringen er privat på de såkaldte casas particulares. Du har tid på egen hånd i byerne, eller du kan vælge at tilkøbe ekstra ture hjemmefra.

Der er mulighed for at forlænge turen med en badeferie ved en af Cubas smukke sandstrande.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Cubas spændende historie og smukke kolonitidsbyer på denne rejse, hvor der er frihed til selv at vælge dine aktiviteter
 • Snør vandreskoene, og tag på en guidet byvandring i Havannas gamle bydel med flotte pladser, farverige kolonitidsbygninger og gamle amerikanerbiler
 • Lad dig betage af charmerende Cienfuegos’ UNESCO-listede gamle bymidte med de flotte, velbevarede bygninger
 • Mærk stemningen og rytmen i den farverige kolonitidsperle Trinidad

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havanna

I dag er der afgang fra Danmark med ankomst til Havanna lufthavn med mellemlanding(er) undervejs. I lufthavnen bliver du mødt af vores samarbejdspartner i Cuba, som står klar med et skilt med dit navn på. En chauffør kører dig ind til dit overnatningssted i Havanna – turen varer ca. 30 min.

Du har resten af dagen på egen hånd i Havanna.

Dag 2: Velkomstmøde og byrundtur i Havanna

Efter morgenmaden vil vores samarbejdspartner i Cuba møde dig på dit overnatningssted og holde et lille velkomstmøde på ca. 30 min. Her gennemgår I sammen din rejse, og du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have til rejsen og andre praktiske spørgsmål om det, at rejse rundt i Cuba.

Herefter starter din spændende guidede byrundtur til fods rundt i Havannas smukke gamle bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Glæd dig til at opleve de hyggelige brostensbelagte gader, hvor imponerende pladser, katedraler og kolonitidsbygninger tager dig med til fordums tider.  Du oplever kontrasten mellem de nyrenoverede og vedligeholdte gader og bygninger samt de mere forfaldne områder, som gør Havanna så unik. Blandt turens højdepunkter kan nævnes Plaza Vieja, Plaza de San Francisco, Plaza de la Catedral og Plaza de las Armas, som er byens ældste plads, hvor bymuseet og guvernørpaladset ligger.

Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Dag 3: Havanna på egen hånd

I dag er der ingen udflugter planlagt, og du har dagen til fri disposition i Havanna.

Du kan enten bruge dagen på at udforske fantastiske Havanna på egen hånd, eller du kan vælge at tilkøbe en af vores udflugter hjemmefra.

Hvis du endnu ikke har fået nok af Havannas fascinerende historie og imponerende arkitektur, kan vi anbefale, at du slår et smut forbi den forhenværende regeringsbygning, El Capitolio, den flotte universitetsbygning eller den historiske plads Plaza de la Revolución, som især er karakteriseret ved sine mindesmærker for Cubas nationalhelte som Che Guevara og José Martí. I musikalske Havanna er det også næsten oplagt at lære at danse cubansk salsa til de forførende rytmer.

Dag 4: Havanna – Cienfuegos

Efter morgenmaden går turen med bus videre til Cienfuegos. Turen tager ca. 5 timer, så du kan godt læne dig tilbage i de bløde sæder og nyde det cubanske landskab, der suser forbi.

Mens du sidder i bussen, vil du opdage, at det ikke blot er andre biler og busser, man møder på Cubas hovedveje. Her færdes nemlig også fodgængere, cykler, oksekærrer og hestevogne i overraskende harmoni med hinanden. Og ja, så kan du selvfølgelig falde lidt i staver over de smukke gamle amerikanerbiler, som er så karakteristiske for det cubanske gadebillede.

Om eftermiddagen ankommer du til charmerende Cienfuegos, der også er kendt som ”Sydens Perle”. Ved ankomst bliver du hentet på busstationen og kørt til dit overnatningssted. Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Dag 5: Cienfuegos – Trinidad

Du har formiddagen på egen hånd til at udforske Cienfuegos, eller du kan vælge at tilkøbe en byrundtur hjemmefra. Cienfuegos blev grundlagt i 1819 af en gruppe franske immigranter, og det franske islæt er helt sikkert med til at give byen noget ganske særligt. I 1957 kom byen på det internationale landkort, da Fidel Castros guerilla sammen med en gruppe unge oprørere overtog byens militærbase under den cubanske revolution. Sejren blev dog en kort fornøjelse, for opstanden blev hurtigt nedkæmpet af den daværende diktator, Fulgencio Batista.

I dag er Cienfuegos en hyggelig, autentisk by med særdeles velbevarede bygninger, og byen er af samme årsag på UNESCOS verdensarvsliste. Et oplagt sted at se byens velbevarede bygninger er ved byens centrale plads, Parque José Martí. Pladsen er nemlig omgivet af flotte monumenter og bygninger som f.eks. Cubas eneste franske triumfbue, det imponerende Palacio de Gobierno og det smukke, velbevarede teater Tomás Terry, der bærer præg af byens franske indflydelse.

Du kan også gå en tur ad havnepromenaden ud til Punta Gorda, hvor du kan se nogle af byens mest fornemme bygninger. På vejen kan du slå et smut forbi Palacio de Valle, som er en betagende bygning, der er som taget ud af et arabisk eventyr.

Ved middagstid går turen videre til den charmerende by Trinidad, som også er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Busturen tager ca. 3 timer, og ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit overnatningssted. Du har resten af eftermiddagen og aftenen til fri disposition i Trinidad.

Dag 6-7: Trinidad

Med sine farverige kolonitidsbygninger, toppede brosten og charmerende pladser og kirker kan man ikke andet end forelske sig lidt i Trinidad. Alle byens højdepunkter ligger inden for gåafstand, så tag dine gode vandresko på, og lad dig fare vild i den gamle bydel, hvor du udover hyggelige pladser og billedskønne bygninger også finder mange spændende museer.

Intet sted som Trinidad oplever du den cubanske musik og rytme, og om aftenen er der altid musik i gaderne. Ved Plaza Mayor finder du det populære dansested Casa de la Música, hvor der altid er livemusik. Tag danseskoene på, og kast dig ud på dansegulvet til en salsa eller læn dig tilbage og betragt de glade dansende mennesker, imens du nyder en kølig mojito.

Hvis du bare gerne vil slappe af på stranden og måske tage en forfriskende dukkert eller to, ligger den dejlige strand Ancón ca. 15 km fra Trinidad.

Dagene i Trinidad kan du enten bruge på egen hånd, eller du kan vælge at tilkøbe ekstra udflugter hjemmefra.

Dag 8: Trinidad – Havanna

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Trinidad og køre tilbage til Havanna. Turen tilbage til Havanna tager ca. 7 timer.

Du har resten af dagen til fri disposition, hvor du kan få købt de sidste souvenirs eller måske besøge en af de mange attraktioner i Havanna. Hvis du ikke nåede det i begyndelsen af rejsen, kan du f.eks. lære mere om Fidel Castros historie og hans vej til magten på museet Museo de la Revolución. Du kan også tage ud til strandpromenaden El Malecón og slentre en tur langs vandet, hvor cubanerne også selv gerne hænger ud.

Dag 9: Hjemrejsen starter

Dit eventyr i Cuba er desværre nået til vejs ende, og du vil i dag blive hentet på dit overnatningssted og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark.

Dag 10: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en spændende rejse i Cuba.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Varadero
3 nætter

Varadero ligger på Cubas nordkyst ca. 2,5 times kørsel fra Havana. Det er Cubas største og mest populære strandområde og ikke uden grund. Den 20 km lange strandtange byder dig velkommen med kridhvidt sand, azurblåt vand og svajende palmer.

I Varadero finder du masser af resorts, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Det er også muligt at spille golf herude.

Slap af i de billedskønne omgivelser ved vandet og lad dig forkæle på all-inclusive hotellet med lækker mad og et stort udvalg af underholdning og aktiviteter.

Badeferieforlængelse til Jibacoa
3 nætter

På den smukke kyststrækning mellem Havanna og Varadero ligger Jibacoa, som en lille perle omgivet af smuk natur. Her kan du afslutte din ferie i rolige omgivelser ved den lækre sandstrand Arroyo Bermejo.

Nyd hotellets mange faciliteter og lækre restauranter og tag en forfriskende dukkert i den store pool eller i det krystalklare hav. Blot få meter fra kysten er et rev, hvor du kan snorkle og opleve det flotte farverige liv under havets overflade.

Trænger du til at være aktiv kan du spille tennis, volleyball og tage på små vandreture i de frodige bakker bag hotellet.

Solnedgangen kan nydes med en kølig mojito i hånden fra én af hotellets all-inclusive barer.

Bemærk at hotellet kun er for gæster over 16 år.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Latinamerika
Tom Søndergaard

Tom er vores Latinamerika-specialist og har over 28 års erfaring med rejser i Latinamerika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer