TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
14 dage

Phuket, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok

Glæd dig til afslapning på Thailands badeferiedestination nr. 1; Phuket og oplev Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok. Afslut rejsen i det rolige og autentiske standparadis Khao Lak.

Phuket, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok
Phuket, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok
14 dage
ForsideAsienThailandPhuket, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok

Phuket, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok

Glæd dig til afslapning på Thailands badeferiedestination nr. 1; Phuket og oplev Thailands smukkeste nationalpark Khao Sok. Afslut rejsen i det rolige og autentiske standparadis Khao Lak.

ForsideAsienThailandPhuket, Khao Lak & jungle-eventyr i Khao Sok
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Phuket t/r
 • 9 nætter på 4-5-stjernede hoteller
 • 1 overnatning på Jungle Camp i Khao Sok Nationalpark i værelse med eget bad og toilet
 • 1 overnatning på Cheow Lan-søen i tømmerflåde-bungalow med eget bad og toilet
 • 11 x morgenmad
 • 2 x frokost (dag 7 + 8)
 • 1 x middag (dag 7)
 • Velkomstmøde
 • Lokale engelsktalende guider på transfers og udflugter
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med TourCompass’ egne gæster
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Følgende udflugtspakke:

 • Big Buddha, Phuket Old Town & Chillva natmarked
 • Sejlture med longtail boat på Cheow Lan-søen
 • Aktiviteter på Cheow Lan-søen
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

Denne rejse kombinerer afslappende badeferie ved nogle af Thailands bedste strande og unikke naturoplevelser i Khao Sok Nationalpark.

Rejsen starter på Thailands badeferiedestination nr. 1; Phuket, hvor palmetræer skygger ned på det gyldne sand, mens bølger roligt slår ind mod land. Vandet er lunt, klart og relativt lavt – perfekt for både børn og voksne. På den inkluderede halvdagsudflugt oplever du Phukets vartegn, den 45-meter høje Big Buddha, der vogter over øen fra Nakkerd Hills. Du besøger også den hyggelige og charmerende bydel, Phuket Old Town, hvor farverige sino-portugiske huse står side om side. Aftenen slutter med lokale specialiteter på det hippe natmarked Chillva.

Rejsen tager dig med videre på et ægte jungleeventyr i Thailands smukkeste nationalpark, Khao Sok. Du bor i den frodige jungle, hvor fuglene pipper om kap og aberne svinger sig fra gren til gren i de høje trætoppe, som nærmest gror ind i himlen. Et besøg i Khao Sok er kun fuldendt, hvis man besøger både regnskoven og den magiske sø Cheow Lan, så dét skal du naturligvis. Midt på den smaragdgrønne sø bor du på et tømmerflådehotel, som er omgivet af stejle kalkstensklipper, der spejles ned i den blikstille sø.

Rejsen slutter i det charmerende strandparadis Khao Lak. Atmosfæren er af en helt anden verden end Phuket. Her er mere roligt og autentisk, og alligevel er her alt, hvad du behøver.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • God kombination af afslappende badeferie og store naturoplevelser i Thailands smukkeste nationalpark
 • Oplev to af Sydthailands mest populære stranddestinationer; Phuket og Khao Lak
 • Du overnatter i hytte i Khao Soks regnskov og bor på tømmerflådehotel på den magiske sø Cheow Lan
 • Der er masser af fritid til selv at bestemme tempoet og aktiviteterne

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn, og turen går til Thailand med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst på Phuket

Du lander i lufthavnen på Thailands badeferiedestinationer nr. 1; Phuket.

Du samler din bagage op og går gennem immigrationen. Ude i ankomsthallen venter din guide og chauffør, som vil køre dig til hotellet.

Efter check-in trænger du nok til at slappe af ovenpå den lange flyrejse og derfor er resten af dagen til fri disposition. Måske skal du en tur i bølgerne? Eller hvad med en slentretur langs stranden, hvor du kan nyde solens stråler, lyden af de stille bølger og den afslappende feriestemning?

Kata Beach ligger på Phukets sydvestlige kyst og er en af de mest kendte strande på hele øen. Egentligt består Kata Beach af to strande; Kata Yai, den ”store” strand og Kata Noi, den ”lille” strand. Begge strande har fint, gyldent sand og skyggefulde træer og palmer. Vandet er klart og roligt og relativt lavt, ideelt for både børn og voksne. Kata Beach er en del roligere end det livlige og festlige Patong Beach men stadig med et godt udvalg af gode restauranter, hyggelige barer og butikker.

Godt og vel 20 km nord for Kata Beach ligger Kamala Beach, der består af en knap 2 km lang sandstrand med fint sand og roligt badevand. Kamala Beach er indbegrebet af ren afslapning og her går livet sin stille gang. Området er ikke overrendt af turister, hvilket skaber en helt særlig ro – særligt i den nordlige ende med kun få hoteller og masser af plads på stranden. I den sydlige del af stranden ligger selve byen Kamala. Her er ingen neonskilte og larmende byliv, men gode restauranter og hyggelige cafeer som, et af de få steder på Phuket, ligger ned til stranden.

Dag 3: Velkomstmøde – Big Buddha – Phuket Old Town – Chillva natmarked

I dag vil der være velkomstmøde for dem, som ønsker at deltage. Dagen forinden vil du modtage tidspunkt for mødet. En repræsentant fra vores samarbejdspartner møder dig på hotellet, hvor han/hun vil byde dig velkommen og give lokale fif ifht. gode restauranter, attraktioner og strande. Repræsentanten vil også svare på eventuelle spørgsmål.

Om eftermiddagen skal du på en spændende ø-rundtur. Phuket har fået kælenavnet ”Andamanhavets perle”, og ikke uden grund. Den store ø byder på en smuk og alsidig natur og har meget mere at byde på end smukke strande.

Du bliver hentet på hotellet af din guide og chauffør. Første stop er Phukets vartegn, den 45 meter høje, hvide Big Buddha-statue, der vogter fra toppen af Nakkerd Hills, hvor du har en fantastisk udsigt over Kata, Karon og Chalong Bay. Statuen forestiller Gautama i en siddende stilling. Den er lavet af beton og beklædt med burmesisk hvidt marmor. Med sin enorme størrelse er det den tredjestørste statue i hele Thailand. Den er virkelig imponerende! Under Buddha-statuen er der små templer, og her bliver du mødt af tonerne fra munkenes bønner og messesang – en helt særlig og sanselig oplevelse. Du kan sågar blive velsignet af en af munkene og du vil modtage et armbånd, et såkaldt sai sin, som siges at give beskyttelse og et godt helbred.

Herfra køres du til det hyggelige og charmerende Phuket Old Town, der ligger nordøst for Big Buddha. I tidernes morgen var byen et vigtigt knudepunkt for handlen mellem Kina, Indien og Europa, og især kineserne og portugiserne har sat sit præg på byen. Oplev den fascinerende arkitektur med de farverige sino-portugisiske huse og lær mere om byen og øens spændende historie. I Phuket Old Town finder du også trendy butikker og kunstgallerier samt hyggelige cafeer og restauranter.

Aftensmaden nydes på det hippe marked, Chillva, der ligger en kort køretur væk. Her kan du smage på markedets lækre, lokale delikatesser som f.eks. saftige satayspyd, grillet hummer, velsmagende sushi og desserten sticky rice med mango. Slå dig ned på en plastik skammel og nyd atmosfæren hvor levende musik ofte fuldender stemningen.

Du køres herefter retur til dit hotel efter en oplevelsesrig og spændende dag.

Dag 4-5: Phuket på egen hånd

Der er ingen udflugter planlagt og du kan derfor nyde Phuket i eget tempo.

Phuket er Thailands største ø og her er mere end 30 pragtfulde strande og det er derfor fristende at bruge dagene på at dase ved de gyldne strande og bade i det lune vand. Skulle du alligevel få lyst til at tage på eventyr, har Phuket en del at byde på med store natur- og kulturoplevelser.

Vi kan også klart anbefale en snorkeltur til af de smukke koralrev ud for Phuket, hvor du kan opleve de flotteste, farverige fisk.

Øst for Phuket ligger Phang Nga-bugten, der er kendt for sine mange øer og imponerende kalkstensklipper. Det er bl.a. her i bugten, at du finder den legendariske ”James Bond ø”, hvor dele af ”Manden med den Gyldne Pistol” blev filmet i 1974.

Endnu længere mod øst ligger de paradisiske Phi Phi-øer, som du kan opleve på en heldagsudflugt, hvor der er tid til både at bade, snorkle og slappe af ved de kridhvide sandstrande.

En af aftenerne må du ikke snyde dig selv for en solnedgangstur til Khao Rang Hill, som er en af Phukets mest berømte udsigtspunkter. Her har du en smuk panoramaudsigt over byen, nærliggende øer og det bølgende landskab.

Nedenfor kan du se vores udvalg tilkøbsture:

Dag 6: Phuket – Khao Sok Nationalpark

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Phuket. Du bliver hentet på hotellet og kørt nordpå mod nationalparken Khao Sok, hvor et sandt jungleeventyr venter.

Khao Sok er en af Thailands største nationalparker med et areal på 739 km2 – og nok landets smukkeste!

I nationalparken findes ét af Thailands største områder med oprindelig urskov – altså ældgammel, uforstyrret regnskov. De frodige omgivelser og livgivende floder er hjem for et rigt dyreliv. Du kan bl.a. opleve gibbonaber, langurer og makakaber. Den lille dværghjort lever også her – sammen med muntjak og serov. Hvis du er rigtig heldig, får du måske et glimt af den smukke, langhalede marmorkat. Er du fugleinteresseret har du bestemt også noget at glæde dig til – næsehornsfugle og rødnakket trogoner er blandt beboerne i den frodige jungle.

Turen fra Phuket til Khao Sok tager ca. 3 timer og ved ankomst kan du vælge at slappe af og nyde naturen udenfor din dør eller du kan vælge en af nedenstående tilkøbsture.

Dag 7: Khao Sok Nationalpark – Cheow Lan-søen

I dag venter endnu et eventyr.

En del af Khao Sok Nationalpark udgøres af den 165 km2 store smaragdgrønne sø, Cheow Lan. Søen blev dannet, da man i 1987 byggede Rajjaprabha-dæmningen og derved oversvømmede området. 385 lokale familier blev flyttet og kompenseret, og dyr blev både sejlet ud via floderne og fløjet ud med helikopter. Efterhånden som området blev mere og mere oversvømmet af regn- og flodvand, blev en del af regnskoven omdannet til sø, og de høje kalkstensklipper, som før strakte sig højt op mellem trækronerne, blev forvandlet til små regnskovs-øer, der i dag stikker op af det smaragdgrønne vand. Det er ikke uden grund, at Cheow Lan sommetider bliver beskrevet som Thailands svar på Guilin, der er et af Kinas smukkeste steder.

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, og du vinker farvel til regnskoven og sætter kurs mod Cheow Lan-søen, hvor mere end 100 kalkstensklipper stikker op af det smaragdgrønne vand.

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at medbringe al din bagage ud på søen, så den kan du efterlade sikkert på hotellet. Vi anbefaler, at du i stedet medbringer en rygsæk med de vigtigste ting, du skal bruge de kommende dage på søen. Når du møder din chauffør igen på dag 8, har han din bagage med.

Først bliver du kørt til den lille lokale by Ban Ta Khun. Her besøger du det lokale marked midt i byen, der bl.a. er kendt for dens fremragende kvalitet af gurkemeje og papaya.

Herefter bliver du kørt til Ratchabrapa-molen tæt ved den imponerende dæmning. Her stiger du ombord i en piskerisbåd og bliver sejlet ud på Cheow Lan-søen, hvor du kan nyde det majestætiske landskab med de ikoniske kalkstensklipper.

Ved frokosttid ankommer du til dit overnatningssted – en flydende bungalow midt på søen. Efter check-in står personalet klar med en traditionel frokost, som indtages med udsigt til den smukke natur.

Du kan herefter vælge, om du vil blive på hotellet, hvor du bl.a. kan slappe af med en god bog, udforske området i kajak eller tage et dyp i den smaragdgrønne sø direkte fra din veranda. Vandet er rent og lunt året rundt.

Du kan også vælge at deltage i en spændende vandretur, der foregår gennem junglen til en af områdets flotte drypstenshuler, Coral Cave. Sørg for at medbringe vand og gode, lukkede sko og vær opmærksom på, at der kan være glat i regnsæsonen. Sammen med din guide bliver du sejlet til vandreturens startsted i en piskerisbåd. På vandreturen oplever du junglens imponerende planteliv, og guiden vil fortælle dig om de forskellige arter undervejs. Måske ser du også nogle af junglens fugle og insekter. Efter ca. 45 minutter ankommer du til en lagune, hvor bambusflåde venter på at sejle dig til Coral Cave, som tager ca. 15 minutter. Inde i hulen oplever du smukke stalagmitter og stalaktitter, der ligner både elefanter, hekse og slanger. Herefter går turen samme vej tilbage, som du kom.

Sidst på eftermiddagen kan du tage med på en fantastisk bådsafari. Her vil der være mulighed for at spotte nogle af områdets fugle og vilde pattedyr, som bl.a. næsehornsfugle, elefanter, okser og sambarhjorte. På vejen tilbage til hotellet er solen så småt ved at gå ned bag de høje kalkstenklipper – et fuldkommen magisk syn!

Tilbage på hotellet venter en lækker middag og herefter kan du læne dig tilbage efter en dag fyldt med oplevelser og kigge op på den smukke og klare stjernehimmel, der ikke er forstyrret af kunstigt lys.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 8: Cheow Lan-søen – frokost i Khao Sok-junglen – Khao Lak

Det er ganske enkelt magisk at vågne op på Cheow Lan-søen. Træk gardinet fra og åbn døren til din veranda. Se disen lette langsomt over den blikstille sø og nyd stilheden der kun afbrydes af den asiatiske koel.

Tidlig morgen skal du på endnu en spændende bådsafari i morgengryets lys. Hold udkig efter bl.a. brillelangurer, gibbonaber og makababer.

Efter sejlturen serveres morgenmad. Herefter er der tid nok til et dyp i søen, en kanotur eller blot tid til at nyde udsigten og stilheden.

Sidst på formiddagen er der check-out og du bliver sejlet tilbage til fastlandet. Undervejs kan du nyde det sidste syn af de eventyrlige kalkstensklipper, der rejser sig lodret op af den smukke sø.

Tilbage ved molen venter din chauffør på at køre dig tilbage til regnskoven, hvor du får serveret en lækker thailandsk frokost.

Dernæst køres du til Khao Lak, der ligger godt og vel en time væk. Efter check-in på dit hotel har du dagen på egen hånd til at nyde dette stille ferieparadis helt uden afbrydelser. På med badetøjet og find din yndlingsplads på den honningfarvet strand.

Om aftenen kan du tage ind til Khao Lak by og tjekke udvalget af restauranter og butikker.

Dag 9-12: Khao Lak på egen hånd

Khao Lak er lig med ro og eventyr. Strandparadiset ligger 100 km nord for Phuket, men atmosfæren og livet i Khao Lak er dog af en helt anden verden. Her er roligt og mere autentisk, og alligevel har du alt, hvad du behøver – lige fra smuk natur til gode restauranter.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder, der tilsammen udgør dette dejlige, afslappende ferieparadis med grønt hav på den ene side og frodig, uspoleret regnskov på den anden.

Dagene i Khao Lak er til fri disposition, og det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dem.

Udover dovne dage på de honningfarvede strande kan vi også varmt anbefale en snorkeltur til et af verdens bedste snorkel- og dykkersteder, Similan-øerne, der ligger 1 time og 15 minutter væk i speedbåd. De 9 Similan-øer er udnævnt til nationalpark og består af et imponerende marineliv med farvestrålende fisk, hvalhajer, havskildpadder og rokker samt uberørt natur, kridhvide strande og krystalklart vand. Læs mere om turen nedenfor.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Det er tid til at tage afsked med dette dejlige hjørne af Thailand. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i valgte lufthavn efter en dejlig ferie med både afslapning og store naturoplevelser.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyforlængelse til Bangkok
3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Bangkok og fald pladask for den hektiske og fascinerende hovedstad, der tæller ca. 12 mio. indbyggere.

Der er ingen udflugter planlagt, så du kan tage dagene i eget tempo og opleve millionbyen på egen hånd.

Når du skal rundt i Bangkok, behøver du ikke at bekymre dig om den berygtede trafik, for der findes et godt udbud af alternative transportmidler til taxaer og busser. Flodtaxaerne er ofte et hit, og står for en betydelig del af den offentlige transport, da de lægger til ved mange af byens seværdigheder. Derudover kan du også benytte dig af Sky Train, der snor sig mellem de mange skyskrabere og som er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er opdelt i øst og vest af den 372 km lange flod, Chao Phraya, der løber syd for Bangkok og helt op til Nakhon Sawan.

Den østlige del af byen betragtes som det centrale Bangkok med de populære områder Silom Road og Sukhumvit, der har en høj koncentration af spisesteder, shopping centre og fede skybarer. Det er også på den østlige side, at du finder den historiske del af Bangkok, der bl.a. er hjemsted for det spektakulære kongepalads, Grand Palace, og Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaew.

Heldigvis har Bangkok også mange grønne åndehuller, når man trænger til at trække sig tilbage fra den tropiske varme og støjende trafik. Her kan bl.a. nævnes parkerne Lumpini og Benjakiti eller den grønne ø Bang Krachao, der også kaldes ”Bangkoks jungle” – her er det som om tiden står stille.

På den vestlige side oplever du derimod en helt anden verden uden skyskrabere og dyttende tuktuk’er. Her møder du det mere autentiske Bangkok og en labyrint af kanaler, hvor huse står på pæle og postbude kommer sejlende. Det står i så stor kontrast til det østlige Bangkok, at man føler man befinder sig et helt andet sted – det er dog netop byens store kontraster, der gør Bangkok til så fantastisk og fascinerende en storby at besøge!

Om aftenen er der især gang i China Town, det udendørs shopping- og underholdningsområde Asiatique og de mange skybarer. Lebua Sky Bar, der er kendt fra filmen ”Tømmermænd i Thailand”, er et oplagt sted at få en forfriskende drink inden aftensmaden og samtidig se solen gå ned over hovedstaden.

Uanset hvad du beslutter at foretage dig, garanterer vi, at du ikke kommer til at kede dig!

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer