TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
22 dage

Den store Australien-rundrejse

Rundrejsen for dig, som vil have det hele med på én gang! Her er masser af oplevelser – og masser af frihed til at sætte dit eget præg på rejsen, så den bliver lige som du ønsker dig.

Den store Australien-rundrejse
Den store Australien-rundrejse
22 dage
ForsideOceanienAustralienDen store Australien-rundrejse

Den store Australien-rundrejse

Rundrejsen for dig, som vil have det hele med på én gang! Her er masser af oplevelser – og masser af frihed til at sætte dit eget præg på rejsen, så den bliver lige som du ønsker dig.

ForsideOceanienAustralienDen store Australien-rundrejse
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra valgte lufthavn til Brisbane og hjem fra Cairns med mellemlandinger undervejs
 • Indenrigsfly fra Brisbane til Adelaide + Adelaide til Melbourne + Melbourne til Uluru/Ayers Rock + Uluru/Ayers Rock til Sydney + Sydney til Cairns
 • Transfer fra/til alle lufthavne i Australien
 • 3 overnatninger i Brisbane inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger i Adelaide inkl. morgenmad
 • 2-dages udflugt fra Adelaide til Kangaroo Island inkl. transport til/fra færge, færgeoverfart, bustransport og guide på Kangaroo Island, 1 overnatning på Kangaroo Island, 1 x morgenmad samt 2 x frokost
 • 1 overnatning i Adelaide inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i Melbourne
 • Halvdags guidet gåtur i Melbourne
 • 2 overnatninger ved Uluru/Ayers Rock
 • Solnedgangstur ved Uluru inkl. bobler
 • Solopgangstur ved Uluru og vandretur i Kata Tjuta
 • Entré til Uluru & Kata Tjuta Nationalpark
 • 4 overnatninger i Sydney
 • Halvdags guidet byrundtur i Sydney
 • 3 overnatninger i Cairns
 • Mulighed for tilkøb af div. udflugter
 • Mulighed for at forlænge rejsen med badeferie i Port Douglas eller med flere naturoplevelser i Darwin
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

*Det er muligt at tilføje ekstra nætter i de forskellige byer I besøger, hvis I f.eks. ønsker flere dage på egen hånd. Kontakt vores rejsekonsulent for jeres specifikke ønsker til rejsen.

REJSEN KORT FORTALT

Hele Australien er det ikke – men vi synes selv, vi kommer ret tæt på.

Fra Queenslands solrige og hyggelige hovedstad Brisbane går turen til South Australias hovedstad Adelaide. Her venter dig et fantastisk eventyr med besøg til Kangaroo Island, som ikke blot, som navnet antyder, byder på kænguruer, men også et væld af andre dyr som bl.a. søde koalaer, charmerende sæler og larmende søløver.

Du besøger også de to pulserende storbyer Melbourne og Sydney, som hver især charmerer på deres helt egen facon.

Og du skal selvfølgelig ikke snydes for et besøg til den Australske Outback, hvor den fascinerende Uluru tårner sig op i det ellers golde og flade ørkenlandskab.

Turen afsluttes i det tropiske nord ved Carins, som er udgangspunkt for turen til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, og verdens ældste regnskov ved Cape Tribulation.

Der er mulighed for at forlænge rejsen med badeferie-, nationalpark- eller storbyforlængelse

Det her er den store Australien-rundrejse!

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev de ikoniske Australske storbyer Brisbane, Adelaide, Melbourne og Sydney
 • Mød Australiens imponerende dyreliv med bl.a. kænguruer, koalaer, sæler og søløver på Kangaroo Island
 • Tag med ud i Outbacken, hvor mystiske Uluru tårner sig op i det flade røde ørkenlandskab
 • Afslut rejsen i dejlige temperaturer i tropiske Cairns, der er udgangspunkt for ture til bl.a. Great Barrier Reef

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn. Turen går mod Brisbane, Australien med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst i Australien

Du lander endeligt i Australien.

Ved ankomsten er der transfer til dit hotel, hvor du tilbringer de næste tre nætter. Hvis ikke dit værelse er klar ved ankomsten, er det muligt at få bagagen opbevaret, så du kan gå ud og indtage byen.

Brisbane er en herlig by at starte sin store Australien-rundrejse. Byen er – med lidt over 2 millioner indbyggere – Australiens tredjestørste og hovedstad i delstaten, Queensland. Den kan godt virke lidt stille i forhold til landets to andre, store metropoler, Sydney og Melbourne, men lad dig ikke narre, det er en pragtfuld by med masser af charme og du får en god start på rejsen her.

Dag 3-4: Brisbane på egen hånd

Dagene er til rådighed til at udforske byen.

Besøg det spændende Queensland Art Gallery og Gallery of Modern Art (QAGOMA) for en dosis kultur.

Trænger du til at være lidt aktiv, kan du leje en cykel og cykle ud til Mount Coot-tha-udkigspunktet. Herfra får du en vild panoramaudsigt ud over byen. Det er også muligt at tage bussen herud.

Langs Brisbane River tilbyder flere selskaber hyggelige bådture på floden, hvor du i ro og mag kan suge indtryk til dig.

Du har også mulighed for at tilkøbe en dagsudflugt til området omkring Brisbane, f.eks. Moreton Island eller den smukke Lamington Nationalpark.

Dag 5: Fly fra Brisbane til Adelaide

Der er afgang fra hotellet mod lufthavnen, hvorfra du flyver til Adelaide. Her bliver du modtaget af din chauffør og kørt til hotellet i Adelaide, hvor du tilbringer de næste to nætter. Resten af dagen er til rådighed til at udforske South Australias hovedstad.

Dag 6: Adelaide på egen hånd

Du har dagen på egen hånd til at opleve Adelaide. Bymidten er kompakt og livlig – omgivet af grønne områder.

Der afholdes utroligt mange festivaler i Adelaide. Hele 11 gange om året er der kunst- eller kulturfestival i South Australias hovedstad – lige fra guitarfestival over børnefestival til historiefestival.

Kultur er der også gode muligheder for at finde på byens flotte museer, og trænger du til en pause fra det hele, kan du besøge byens strandforstad, Glenelg.

Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg på Adelaide Central Market, der er det perfekte frokoststed.

Udenfor Adelaide finder du nogle af Australiens mest kendte vinproducerende områder – en dagstur hertil kan på det varmeste anbefales.

Dag 7: Adelaide – Kangaroo Island, besøg bl.a. ved Seal Bay og Flinders Chase

Dagen starter med en bustur til Cape Jervis, hvorfra færgen over til Kangaroo Island afgår – en sejltur på ca. 45 minutter. Ved ankomsten til Kangaroo Island bliver du mødt af din guide og den bus, som de næste par dage vil fragte dig omkring på øen.

Dagens første stop er ved Seal Bay, hvor du på nært hold kan se en stor koloni af den truede australske søløve.

Efter frokost besøger du Flinders Chase National Park, hvor der er tid til en gåtur omkring de fascinerende klippeformationer Remarkable Rocks og Admirals Arch. De to klippeformationer ligger på hver sin pynt helt nede på den sydlige del af øen, hvor næste stop er Sydpolen. Med vind i håret og skumsprøjt på kameraet er det ikke svært at forestille sig, hvordan vind og vejr i tusinder af år har omdannet landskaberne til de særeste formationer.

Sidst på dagen besøger du Kangaroo Island Wildlife Park, hvor du både kan se kænguruer og koalaer. Der er rigtig gode chancer for både at se kænguruer og koalaer i det fri på Kangaroo Island, men med et besøg her i parken er du garanteret et godt skud i kameraet!

Aftenen er til rådighed til at finde et hyggeligt sted at spise aftensmad og fordøje dagens oplevelser.

Dag 8: Kangaroo Island - Adelaide

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet – klar til dagens oplevelser.

Dagens første stop er Raptor Domain, hvor du kan komme tæt på nogle af Australiens store rovfugle. På rehabiliteringscenteret tager man sig af syge eller tilskadekomne fugle og krybdyr, og et af centrets helt store tilløbsstykke er fugleshowet ”Birds of Prey”. Her kan du bl.a. se de mægtige kilehaleørne, som er Australiens største rovfugl.

Frokosten nydes på Emu Ridge Eucalyptus Distillery, hvor der også venter en guidet tur, der giver mulighed for at få et indblik i eukalyptusoliens hemmeligheder.

Næste stop er Clifford’s Honey Farm. Kangaroo Island er synonym med honning – og øen er det eneste sted i verden, man finder den liguriske bi. Du må ikke snyde dig selv for en af deres berømte honning-is!

Undervejs på dagens tur er der naturligvis rig mulighed for at nyde den smukke natur, og du skal også være en almindelig uheldig, hvis ikke du ser en kænguru eller to stå og græsse et sted i skyggen af et træ.

Dagen slutter af med manér; vinsmagning med udsigt til nogle af øens vinmarker. Det er muligt at købe aftensmad, inden du bliver kørt til færgen, og sejler retur til fastlandet, hvor bussen venter for at køre dig tilbage til Adelaide.

Dag 9: Fly fra Adelaide til Melbourne

Fra hotellet er der transfer til lufthavnen, hvorfra du flyver til turens næste højdepunkt; Melbourne. Ved ankomsten til Melbourne er der igen transport til hotellet, og som altid kan du få bagagen opbevaret, hvis ikke værelset er klar ved ankomsten.

Melbourne er afslappet, kulturel og har en fantastisk madscene! Ved første øjekast kan Melbourne også godt virke lidt dyster, men du må endelig ikke lade dig narre – det er en fantastisk by!

Brug resten af dagen på at finde ud af hvorfor. Start evt. med at gå en tur langs floden, Yarra, som flyder gennem byen. Hele området omkring South Bank er spækket med restauranter, barer og trendy butikker, og det er også her, du finder det store Crown Casino.

Dag 10: Byrundtur i Melbourne

Om formiddagen venter der dig en guidet byrundtur til Melbournes gemte gader og stræder. Turen går ind i de inderste, snævre gader i centrum af byen. Her bor designere og arkitekter side om side med skæve caféer. Murerne er dekoreret med ”street art”, og de smalle gyder emmer af historie og skæbnefortællinger fra dengang, her var knapt så hipster.

Sug til dig af fortællingerne og udvælg dig de steder, du vil vende tilbage til. Spørg gerne guiden efter anbefalinger til caféer eller restauranter.

Bemærk at du selv skal komme hen til byrundturens startsted; du finder adressen på din voucher – du kan enten gå derhen eller tage en taxa.

Eftermiddagen er til rådighed – evt. til selv at fare vild i de smalle stræder eller slentre rundt på Queen Victoria Market.

Dag 11: Melbourne på egen hånd

Dagen er til fri disposition til selv at gå på opdagelse i Melbourne.

Hele delstaten, Victoria, byder også på mange spændende og interessante seværdigheder, så hvis du vil lidt ud af byen, kan du vælge at tilkøbe en udflugt. Hvad med f.eks. en tur langs en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road? Eller måske en tur i vinområdet Yarra Valley.

Du kan også tage sporvognen til strandforstaden St. Kilda. Hvis du tager herud sidst på eftermiddagen, kan du være heldig at se den lille koloni af dværgpingviner gå i land omkring solnedgangstid.

Dag 12: Fly fra Melbourne til Uluru/Ayers Rock - solnedgang over Uluru

Der er transport til lufthavnen, hvorfra du flyver ind til Australiens røde hjerte; Outbacken. Kontrasten i dag vil være stor! Fra den pulserende storby med liv i gaderne til den lille bitte by, Yulara, som ligger midt i den røde ørken. Fra lufthavnen går der en gratis transferbus ind til den lille by, hvor dit hotel ligger.

Har du tid og lyst, er der om eftermiddagen mulighed for at deltage i nogle af byens gratis aktiviteter. Spørg på dit hotel, hvad der sker, hvornår.

Sidst på dagen venter et af turens helt store højdepunkter, solnedgangen over Uluru. Det er magisk at se den store sten skifte farve efterhånden som solen går længere og længere ned, og det er ikke svært at forstå, hvorfor området er meget helligt for den oprindelige befolkning. Nyd et glas bobler og sug storheden til dig.

Dag 13: Solopgangstur ved Uluru og vandretur ved Kata Tjuta

Der er afgang fra Yulara før solopgang. I går oplevede du en solnedgang over Uluru. I dag skal du se solen stå op over Uluru. I vores øjne er det ikke det samme – og begge dele er et absolut must på en Australien rejse.

Det er en fascinerende oplevelse at stå midt i den australske outback og småfrysende vente på at solen står op. Selvom dagene kan blive meget varme herude i ørkenen, er nætterne ofte kolde, da der ikke er noget til at holde på varmen, efter solen er gået ned.

Når solen står højt på himmelen, fortsætter du til klipperformationerne, Kata Tjuta, som ligger godt 50 km mod vest.

Også området omkring Kata Tjuta er helligt for den oprindelige befolkning, og der er steder, man som turist aldrig kommer til at besøge. Heldigvis er der også mange steder, som er tilgængelige, og en af de mest populære vandreture gennem de smukke klippeformationer er turen gennem Walpa Gorge. Undervejs fortæller guiden mere om geologien på dette forunderlige sted. Måske får du svaret på, hvad ”Kata Tjuta” egentlig betyder?

Resten af dagen er til fri disposition, og du kan enten vælge at tilkøbe en ekstra udflugt, eller benytte dig af nogle af de gratis aktiviteter, der er i Yulara.

Dag 14: Fly fra Uluru/Ayers Rock til Sydney

Det er blevet tid til at tage afsked med Outbacken – næste stop er Australiens største by Sydney! Fra hotellet tager du den gratis transfer til lufthavnen. Afgangene er tilpasset flyafgangene – spørg på dit hotel, hvornår bussen afgår.

Ved ankomst i Sydney vil du med det samme opleve forskellene mellem Melbourne og Sydney. Sydneys brede gader, som leder dig ned til Operahuset, står i skærende kontrast til Melbournes smalle graffitiudsmykkede gyder. Sydney er, efter vores mening, en af verdens smukkest beliggende storbyer. Døm selv.

Byen er bygget op med verdens største naturlige havn som omdrejningspunkt og med adgang til mere end 100 forskellige strande, lever de i høj grad livet udenfor her i byen!

På denne første dag søger de fleste ned til Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge. Sydney Opera House har siden 2007 været på UNESCOs verdensarvsliste på linje med pyramiderne i Egypten og Den Kinesiske Mur. Umiddelbart ved siden af Operahuset finder du den botaniske have. Herfra har du udsigt til havnen med færger, der futter frem og tilbage mellem forstæderne, og store sejlskibe som duver i de mange bugter.

På den modsatte side af operahuset ligger det gamle kvarter, The Rocks. Det var her, de første europæere bosatte sig, da de først ankom til Sydney.

Fortsætter du rundt langs havnefronten, kommer du til Barangaroo Reserve. Området er et tidligere industriområde, som nu, ved hjælp af den oprindelige befolknings hjælp og vejledning, er omdannet til et parkområde, så det ligner et lille stykke Sydney, som det så ud før europæerne bosatte sig. Tag evt. med på en guidet tur og hør mere om stedets unikke planter og den oprindelige befolknings kulturelle arv.

Slut dagen af på King Street Wharf, hvor du finder nogle af byens bedste restauranter.

Dag 15: Byrundtur i Sydney

Først på formiddagen skal du på en spændende byrundtur i Sydney. Højdepunkterne er mange, og turen vil give et godt overblik over byen, så du nemt kan planlægge, hvad du vil vende tilbage til og udforske nærmere.
Operahuset, botanisk have, det gamle kvarter; The Rocks, Darling Harbour, Hyde Park, Chinatown m.m. er alle på listen i dag. Undervejs fortæller guiden mere om byens kultur og historie.

Bemærk at du selv skal komme hen til byrundturens startsted; du finder adressen på din voucher.

Resten af dagen er fri til at fortsætte udforskningen af byen på egen hånd – eller du kan vælge at tilkøbe en guidet tur i Operahuset eller – for de modige – brovandring på Sydney Harbour Bridge.

Dag 16-17: Sydney på egen hånd

De næste dage er til rådighed til at opleve byen på egen hånd. Du kan også vælge at tilkøbe en eller flere af vores mange udflugter.

Der er nok at tage sig til! Sydney byder på et hav af rigtig gode museer og andre spændende aktiviteter, men det er også tillokkende blot at slentre gennem byen og måske spise en frokostsandwich på en bænk i botanisk have med udsigt til operahuset.

Intet besøg i Sydney er helt fuldendt uden et besøg ved en af byens mange strande. Som forstæder ligger de på rad og række og har hvert deres særpræg. Det er tit godt vejr i store dele af Australien, og australiere tilbringer generelt megen tid udendørs. Enhver park med respekt for sig selv har grill-faciliteter til fri afbenyttelse, og ingen steder i verden er picnic-sektionen i supermarkerne så stor som her. Det ses også på strandene, hvor der generelt er rigtig gode omklædnings- og brusefaciliteter. Så tag evt. badetøjet med i tasken og begiv dig afsted til en af de over 100 strande, du finder i Sydney og omegn.

Dag 18: Fly fra Sydney til Cairns

Det er igen tid til et sceneskift af den helt store slags! Du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod nord til Cairns.

Ved ankomst til Cairns mærker du hurtigt, at du nu befinder dig i det tropiske klima med høje temperaturer og høj luftfugtighed. Og her er frodigt! Hibiscus, frangipani, heliconia – de er her alle sammen, de eksotiske planter.

Cairns er en livlig by. Her er masser af aktiviteter, caféer, restauranter og butikker. Her er ingen strand – men for at kompensere for dette, har man midt i byen bygget en stor kunstig lagune, hvor du både kan nyde solen og bade.

Dag 19-20: Cairns på egen hånd

Dagene er til rådighed. Der er så mange spændende aktiviteter med Cairns som udgangspunkt, at vi lader det være op til dig, hvad du har lyst til.

Vi synes naturligvis, at en tur på Great Barrier Reef er et must, når man er på disse kanter. Men du må heller ikke snyde dig selv for verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. Det er også det eneste sted i verden, at to UNESCO-steder ligger side om side. Her mod nord ligger Great Barrier Reef nemlig tæt på kysten. Og da regnskoven går helt ned på stranden, støder de to steder faktisk næsten sammen.

Toget op til den lille by, Kuranda i regnskoven er også meget charmerende – eller hvad med en raftingtur på en af floderne omkring Cairns?

Mulighederne er mange – vælg selv!

Dag 21: Afrejse fra Cairns

Den helt store Australien rundtur er ved at være ved vejs ende. Det er tid til at købe de sidste souvenirs, inden turen går mod lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 22: Ankomst Danmark

Du lander hjemme i Danmark efter en dejlig og oplevelsesrig rejse.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Nationalparkoplevelser i det tropiske nord
4 nætter

Oplev den fantastiske UNESCO-listede nationalpark, Kakadu Nationalpark på denne forlængelse til delstaten Northern Territory.

Du har fire overnatninger i Darwin, som du måske kender fra filmen, ”Australia”?

Den første heldagstur går til Kakadu Nationlparken, hvor du både skal sejle på de krokodillefyldte floder, og høre mere om den oprindelige befolknings helt særlige tilknytning til stedet.

Du besøger også den lidt mindre kendte men mindst lige så smukke nationalpark, Litchfield, hvor det er muligt at svømme i nogle af de flotte vandfald.

Denne forlængelse er især velegnet i perioden maj-oktober, da der her er tørtid i den nordlige del af Australien. Hvis du ønsker du at komme på forlængelsen i regntiden fra november-april, er det vigtigt du kontakter din rejsekonsulent inden bestilling, da turene til Kakadu og Lichtfield nationalparkerne blot afgår 1-2 gange om ugen i den periode.

Afslapning i det tropiske, nordlige Queensland
3 nætter

Forlæng rejsen med et par afslapningsdage i den hyggelige by, Port Douglas, nord for Cairns. Her er gode restauranter, masser af shoppingmuligheder og en afslappet atmosfære.

Storbyforlængelse i Singapore
3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Singapore og fald pladask for Østens topmoderne metropol.

Den lille ø-stat er med sine blot 721,5 km2 Sydøstasiens mindste land og hvad det lille veludviklede land ikke har i størrelse, har det til gengæld i oplevelser.

Glæd dig til at opleve det arkitektoniske Marina Bay Sands, slentre en tur i det grønne åndehul Gardens by the Bay, gå shop-amok på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sidde i det 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, hvorfra du har en fænomenal udsigt over de mange futuriske skyskrabere og havnen.

Det der også er fedt ved Singapore er, at det er en smeltedigel af kulturer, og folk lever med respekt og forståelse for hinanden med buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighed kan især opleves i de charmerende bydele Little India, China Town og det arabiske og malajiske kvarter Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til dig, mens du forføres af de fine farverige huse og duften af krydderier og jasmin.

Det multikulturelle samfund afspejles også i de mange delikate madoplevelser rundt omkring i byen. Er du til autentisk streetfood kan du besøge et af de kendte hawker centre, eller er du mere til eksklusive Michelin-restauranter, så læg vejen forbi den særlige madgade Keong Saik Road og oplev nogle af Singapores bedste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det farverige Haji Lane i Kampong Glam og Art Deco området Tiong Bahru. Begge kvarterer er kendt for sine hyggelige cafeer, spændende restauranter og butikker samt flot gadekunst.

En stor kontrast til det pulserende storbyliv er den lille ø Sentosa Island, som byder på dejlige sandstrande og et utal af seværdigheder og aktiviteter for hele familien som bl.a. Universal Studios og forskellige adventureparker.

Lyder Singapore fristende?

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Singapore samt transfers.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. Få mere at vide om de rejser, vi tilbyder, ved at klikke på dem i menuen.

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialisters og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hvert land har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer