TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartikler5 smukke strande i Latinamerika

5 smukke strande i Latinamerika

11.01.2018
Vis alle indlæg

Playa del carmen - riveiera maya

Latinamerika har et væld af smukke og fantastiske strande, og her finder du masser af kyststrækninger med hvide sandstrande, krystalklart vand og afslapning.

Men hvilke strande er nogle af de mest smukkeste i denne del af verden?

Se 5 strande du ikke må gå glip af i Latinamerika herunder.

Playa Varadero i Cuba – Caribisk idyl

Playa Varadero

Varadero ligger på Cubas nordkyst ca. 140 km. fra Havana.

Stedet er Cubas største og mest populære badeferieområde – og ikke uden grund! Den 20 km. lange strandtange, der er omkranset af Den Mexicanske Golf, byder dig velkommen med kridhvidt sand, azurblåt vand og svajende palmer. Stranden er perfekt til nogle afslapningsdage i dovenskabens tegn.

Mange hoteller langs stranden er all-inclusive-hoteller, hvor du kan lade dig forkæle med lækker mad og et stort udvalg af underholdning og aktiviteter.

Strandområdet tilbyder en lang række aktiviteter – såvel sports- og vandsportsaktiviteter – og det er kun lysten, der sætter grænserne.

Varadero har også en lille by, hvor du bl.a. kan shoppe farverige souvenirs på det hyggelige marked.

Varadero er caribisk idyl så det basker!

Playa del Carmen i Mexico – Hvid sandstrand og unikt dykkerområde

Playa del Carmen

Kilometerlang hvid sandstrand, krystalklart vand og palmer er, hvad der møder dit øje, når du kommer til Playa del Carmen.

Stranden, der ligger langs halvøen Yucatán, har blandt andet afslapning som hovedattraktion. Den hvide sandstrand er indbydende, vandet er smukt og atmosfæren vidunderlig.

Udover afslapning byder stranden også på flere forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. windsurfe og stå på jetski. Hvis du gerne vil have en dykkeroplevelse i verdensklasse, kan du sejle fra Playa del Carmen ud til øen Cozumel på omkring 30-45 minutter. Cozumel byder på smukke koralrev og spændende grotter.

Området byder også på masser af byliv. Fra centrum af Playa del Carmen løber byens hovedstrøg, Avenida 5, der bugner af butikker, restauranter og barer. Afslut aftenen på en af gadens restauranter eller nyd en kold Corona til god musik på stranden med udsigt til det caribiske hav.

Armação dos Búzios i Brasilien – Charme og farvestrålende både

Búzios

Omkring 180 km. nord for Rio de Janeiro ligger halvøen Armação dos Búzios. Perlen byder på mere end 20 forskellige strande rundt om i de forskellige bugter, og hver enkelt strand byder på unikke oplevelser.

Før i tiden var halvøen et lille fiskerleje, og stedet har formået at bevare sin charme. I stedet for store hoteller er byen indhyllet i idylliske pousadaer, som mest af alt minder om det vi kender som Bed & Breakfast.

Siden 1964 har halvøen været kendt i jet set-kredse, da Brigitte Bardot svømmede i det turkisblå vand.

Byen emmer af atmosfære, og langs promenaden ligger lækre caféer, farvestrålende både og enestående oplevelser i vente. I dag bliver øen kaldt for Brasiliens St. Tropez.

Halvøens hovedattraktion er de vidunderlige og forskelligartede strande. Du kan f.eks. slappe af på familievenlige strande, surfe på vandet på de mere vindblæste strande og gå på opdagelse på de frodige strande. Kort sagt: der er en strand for enhver smag.

Playa Manuel Antonio i Costa Rica – Regnskov og sandstrand i ét

Manuel Antonio

Med naboer som vandfald og frodig regnskov ligger Costa Ricas smukkeste strand, Manuel Antonio, helt unikt.

Den hvide sandstrand ligger kun omkring 30 minutters gang fra hovedindgangen til nationalparken Manuel Antonio, der er blandt de smukkeste nationalparker i verden.

Nationalparken er hjem for 293 forskellige dyrearter og har et rigt planteliv.

Regnskovsstranden byder på fantastiske oplevelser, foruden de mange oplevelser regnskoven kan give. Du kan se smukke koralrev, surfe, slappe af i de smukke og frodige omgivelser og nyde den smukke solnedgang.

Manuel Antonio er en helt unik strandparadisoplevelse, du ikke må gå glip af!

Stranden er desuden kåret som den bedste strand i Costa Rica af Travellers’ Choice i 2017.

Cayo Santa Maria i Cuba – Vild natur og vidunderlig strand

Cayo Santa Maria

På Cubas nordkyst ligger en nyopdaget perle.

Øen Cayo Santa Maria, der er 16 km. lang og 2 km. bred, ligger ud for byen Caibarién på Cubas fastland. Og denne ø er utæmmet paradis. Det første hotel på øen så dagens lys i 2001, og stedet er derfor et forholdsvist nyt ferieparadis.

Vidunderlige strande, azurblåt vand, lækre resorts og den smukkeste frodige og vilde natur er noget af det eneste, der er på øen.

Paradisøens hovedattraktion er selvfølgelig den 13 km. lange finkornede sandstrand. På øens nordkyst ligger de fleste resorts, og det er også her de fleste strande ligger. På sydkysten finder du derimod den frodige natur, hvor du både kan opleve mangrove og skove.

Cayo Santa Maria er det perfekte paradis-getaway.

De Latinamerikanske strande kan noget helt særligt. Hvis du er blevet forelsket i de smukke strande, kan du rejse med os til et af de fantastiske lande – Cuba, Mexico, Brasilien og Costa Rica!

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende