Findes der noget bedre end smagen af solmodne druer, der langsomt glider ned som fløjl i halsen? Uanset, om du er typen, der suger en masse luft ind, når du tager en slurk af et glas vin (du ved, hvem du er), eller bare kan lide at nyde et glas...
Det kenyanske køkken er formet af en bred vifte af madtraditioner – lige fra lokale stammevaner til indflydelser fra arabisk, indisk og europæisk madlavning. Resultatet er en farverig madscene, der rummer både lokal varme og eksotisk kant. Med hvad skal du spise, når du rejser til Kenya? I dette blogindlæg...
En rejse til Malaysia kombinerer eventyrlige landskaber, levende storbyer og en farverig madkultur, hvis smage fortæller historier fra hele Asien. Det malaysiske køkken trækker tråde til det kinesiske, indiske og malaysiske køkken med smage af både salt, sødt og surt i skøn forening. Men hvad skal du spise i Malaysia?...
For mange rejsende er madoplevelserne ikke bare en del af rejsen – de er selve formålet. At sidde på en plastikskammel i en sidegade i Bangkok med en rygende varm Pad Thai, at smage ceviche tilberedt af en peruviansk kok i Lima, eller at lade sig overraske af en street-taco...
Alting er større og vildere i USA. Det er et prædikat, USA altid har haft, og når det gælder deres morgenmad, er det ikke anderledes. Men hvilken slags morgen skal du spise på din rejse? Vi har samlet 20 retter, som du kan spise til morgenmad i USA. Æg Amerikanerne...