TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
13 dage

Australiens kyst fra Brisbane til Sydney & Melbourne

Oplev Australiens 3 største byer, Brisbane, Sydney og Melbourne. Krydr rejsen med udflugter og kom tæt på natur, kultur og historie samtidigt med at du nyder godt af byernes bekvemmeligheder.

Australiens kyst fra Brisbane til Sydney & Melbourne
Australiens kyst fra Brisbane til Sydney & Melbourne
13 dage
ForsideOceanienAustralienAustraliens kyst fra Brisbane til Sydney & Melbourne

Australiens kyst fra Brisbane til Sydney & Melbourne

Oplev Australiens 3 største byer, Brisbane, Sydney og Melbourne. Krydr rejsen med udflugter og kom tæt på natur, kultur og historie samtidigt med at du nyder godt af byernes bekvemmeligheder.

ForsideOceanienAustralienAustraliens kyst fra Brisbane til Sydney & Melbourne
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Brisbane og hjem fra Melbourne med mellemlandinger undervejs
 • Indenrigsfly fra Brisbane til Sydney + Sydney til Melbourne
 • Transfer fra/til lufthavnene i Australien
 • 3 overnatninger i Brisbane inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger i Sydney
 • Halvdags guidet byrundtur i Sydney
 • 3 overnatninger i Melbourne
 • Halvdags guidet gåtur i Melbourne
 • Mulighed for tilkøb af div. Udflugter
 • Mulighed for at forlænge rejsen til Australiens røde hjerte
 • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i internationale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

*Det er muligt at tilføje ekstra nætter i de forskellige byer I besøger, hvis I f.eks. ønsker flere dage på egen hånd. Kontakt vores rejsekonsulent for jeres specifikke ønsker til rejsen.

REJSEN KORT FORTALT

Rejsen går til Australiens tre største byer; Brisbane, Sydney og Melbourne.

Du vil opleve, at byerne er meget forskellige. Fælles for dem alle er gode restauranter, gode muligheder for shopping og et bredt udvalg af kulturelle tilbud. Alle byer er ligeledes rigtig gode udgangspunkter for at opleve de omkringliggende egne.

Vi anbefaler derfor, du krydrer turen med nogle af vores mange udflugtsmuligheder. De giver rig mulighed for at komme tæt på Australiens unikke natur og dyreliv, så du dermed får en helt fænomenal rejse med store natur- såvel som kulturoplevelser.

Hvis du har lyst, kan du vælge at forlænge rejsen med en tur ind i Australiens røde centrum.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev Australiens tre største byer; Brisbane, Sydney og Melbourne
 • Nyd godt af byernes store udvalg af gode restauranter og et bredt kulturliv
 • Sæt dit eget præg på rejsen med vores mange udflugtsmuligheder
 • Mulighed for forlængelse af rejsen til Australiens røde centrum med Uluru & Kata Tjuta Nationalpark

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn. Turen går mod Australien med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst i Australien

Velkommen Down Under! Du lander i Australien og fra lufthavnen er der transfer til dit hotel.

Hvis ikke dit værelse er klar ved ankomsten, er det muligt at få bagagen opbevaret, så du kan gå ud og indtage byen.

Der er langt til Australien, og du vil sikkert mærke jetlagget denne første dag. Den allerbedste kur er at drikke nok vand – og få masser af frisk luft og lys i løbet af dagen. Det er der heldigvis nok af i Brisbane!

Brisbane er – med lidt over 2 millioner indbyggere – Australiens tredjestørste by og hovedstad i delstaten, Queensland, og det er en dejlig by! Den kan godt virke lidt stille i forhold til landets to andre, store metropoler, Sydney og Melbourne, men lad dig ikke narre, det er en pragtfuld by med masser af charme.

South Bank ved floden er byens mest hippe område. Her er restauranter, barer og en offentlig strand – både om dagen og om aftenen er her særdeles livligt.

Skal det være hipster, så søg mod West End. Her er mindre ”poleret” end South Bank med flot street-art og hyggelige cafeer og butikker.

Vi kan også varmt anbefale den botaniske have og Roma Street Parkland nord for togstationen.

Dag 3-4: Brisbane på egen hånd

Dagene er til rådighed til at udforske byen.

Besøg det spændende Queensland Art Gallery og Gallery of Modern Art (QAGOMA) for en dosis kultur.

Trænger du til at være lidt aktiv, kan du leje en cykel og cykle ud til Mount Coot-tha-udkigspunktet. Herfra får du en vild panoramaudsigt ud over byen. Det er også muligt at tage bussen herud.

Langs Brisbane River tilbyder flere selskaber hyggelige bådture på floden, hvor du i ro og mag kan suge indtryk til dig.

Du har også mulighed for at tilkøbe en dagsudflugt til området omkring Brisbane, f.eks. Moreton Island eller den smukke Lamington Nationalpark.

Dag 5: Fly fra Brisbane til Sydney

Der er transport til lufthavnen, hvorfra du flyver til Sydney. Fra lufthavnen er der transport til dit hotel. Hvis værelset ikke er klar ved ankomsten, kan du få bagagen opbevaret og begive dig ud i byen.

Sydney er Australiens største by med godt 5,5 millioner indbyggere og det er, efter vores mening, en af verdens smukkest beliggende storbyer. Byen er bygget op med verdens største naturlige havn som omdrejningspunkt og med adgang til mere end 100 forskellige strande, lever de i høj grad livet udenfor her i byen!

På denne første dag søger de fleste ned til Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge. Sydney Opera House har siden 2007 været på UNESCOs verdensarvsliste på linje med pyramiderne i Egypten og Den Kinesiske Mur. Umiddelbart ved siden af Operahuset finder du den botaniske have. Herfra har du udsigt til havnen med færger der futter frem og tilbage mellem forstæderne og store sejlskibe, som duver i de mange bugter.

På den modsatte side af operahuset ligger det gamle kvarter, The Rocks. Det var her, de første europæere bosatte sig, da de først ankom til Sydney.

Fortsætter du rundt langs havnefronten, kommer du til Barangaroo Reserve. Området er et tidligere industriområde, som nu ved hjælp af den oprindelige befolknings hjælp og vejledning, er omdannet til et parkområde, så det ligner et lille stykke Sydney, som det så ud før europæerne bosatte sig. Tag evt. med på en guidet tur og hør mere om stedets unikke planter og den oprindelige befolknings kulturelle arv.

Slut dagen af på King Street Wharf, hvor du finder nogle af byens bedste restauranter.

Dag 6: Byrundtur i Sydney

Nyd morgenmaden på en af de lokale cafeer. Tidlig formiddag skal du på en halvdags byrundtur i en af verdens smukkeste beliggende byer. Højdepunkterne er mange, og turen vil give et godt overblik over byen, så du nemt kan planlægge, hvad, du vil vende tilbage til og udforske nærmere. Operahuset, botanisk have, det gamle kvarter; The Rocks, Darling Harbour, Hyde Park, Chinatown m.m. er alle på listen i dag. Undervejs fortæller guiden mere om byens kultur og historie.

Resten af dagen er fri til at fortsætte udforskningen af byen på egen hånd – eller du kan vælge at tilkøbe en guidet tur i Operahuset eller – for de modige – brovandring på Sydney Harbour Bridge.

Bemærk at du selv skal komme hen til byrundturens startsted; du finder adressen på din voucher.

Dag 7-8: Sydney på egen hånd

Har du endnu ikke oplevet nogle af Sydneys mange strande, kunne det være en oplagt udflugtsmulighed i dag.

Rigtig mange tager en tur til Bondi Beach, men vi vil også gerne slå et slag for vandreturen fra Coogee Beach til Bondi Beach. Det er en tur fyldt med de smukkeste udsigtspunkter og hyggelige små bugter og strandforstæder.

Er du eventyrlysten, kan du også vælge at gå fra Spit Bridge til Manly. En af de ting, der gør Sydney helt særlig er, at der mange steder er små lommer af nationalparker – helt tæt på det ellers så tæt bebyggede centrum. Vandreturen fra Spit Bridge til strandforstaden Manly, går gennem Sydney Harbour National Park, her er det slet ikke ualmindeligt at se store firben ligge og sole sig midt på stien. Nyd en lækker frokost i Manly – og tag evt. badetøjet med i tasken. Som før nævnt, leves livet i høj grad udenfor her i Sydney, og næsten alle de større strande har fine omklædnings- og brusefaciliteter klar til de badende eller surfende gæster.

Du kan naturligvis også vælge at tilkøbe en eller flere af vores mange spændende udflugter. Vi anbefaler, du køber disse sammen med rejsen, da en del af dem hurtigt bliver udsolgt.

Dag 9: Fly fra Sydney til Melbourne

Fra hotellet er der transfer til lufthavnen, hvorfra du flyver til turens sidste metropol; Melbourne. Ved ankomsten til Melbourne er der igen transport til hotellet.

Som i de to andre byer, kan du få bagagen opbevaret, hvis ikke værelset er klar ved ankomsten.

Ligesom da du kom fra Brisbane til Sydney, vil du også i dag opleve en stor kontrast mellem Sydney og Melbourne. Sydney er lys, åben og – med de mange turister – meget international. Melbourne er afslappet, kulturel – og har en fantastisk madscene!

Brug resten af dagen på at udforske byen. Der er glimrende shopping-muligheder, hvis du skal have en god souvenir med hjem. Det er nemt at bruge et par timer på Queen Victoria Market.

Vil du udforske den spændende madscene, kan du søge nord for byen til områderne omkring Fitzroy og Carlton.

Gå evt. en tur langs floden, Yarra, som flyder gennem byen. Hele området omkring South Bank er spækket med restauranter, barer og trendy butikker, og det er også her, du finder det store Crown Casino.

Dag 10: Byrundtur i Melbourne

Fra formiddagen venter en guidet byrundtur til Melbournes gemte gader og stræder. Du skal selv komme hen til startstedet for turen, som står på din voucher. Turen går ind i de inderste, snævre gader i centrum af byen. Her bor designere og arkitekter side om side med skæve cafeer. Murerne er dekoreret af ”street art”, og de smalle gyder emmer af historie og skæbnefortællinger fra dengang, her var knapt så hipster.

Sug til dig af fortællingerne og udvælg dig de steder, du vil vende tilbage til. Spørg gerne guiden efter anbefalinger til cafeer eller restauranter.

Eftermiddagen er til rådighed – evt. til selv at fare vild i de smalle stræder.

Du kan også tage sporvognen til strandforstaden St. Kilda. Hvis du tager herud sidst på eftermiddagen, kan du være heldig at se den lille koloni af dværgpingviner gå i land omkring solnedgangstid.

Dag 11: Melbourne på egen hånd

Dagen er til fri disposition til selv at gå på opdagelse i Melbourne. Hele delstaten, Victoria, byder også på mange spændende og interessante seværdigheder, så hvis du vil lidt ud af byen, kan du vælge at tilkøbe en udflugt. Hvad med f.eks. en tur langs en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road? Eller måske en tur i vinområdet Yarra Valley.

Dag 12: Afrejse fra Melbourne

Det er tid til at købe de sidste souvenirs, inden turen går mod lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark med mellemlanding(er) undervejs. Du kan også vælge at forlænge rejsen en tur ind til Australiens røde hjerte og Uluru.

Dag 13: Ankomst Danmark

Du lander hjemme i Danmark efter en dejlig og oplevelsesrig rejse.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Adelaide & Kangaroo Island
4 nætter

Navnet siger næsten det hele. ”Kangaroo Island” – så ved du, hvad der venter! Øen er et sandt paradis for natur- og dyreelskere.

Det er dog ikke kun kænguruer, du møder her. Uberørt natur, smukke landskaber, et unikt dyreliv, overkommelige afstand – Kangaroo Island har det hele!

Du lægger ud med et par dage i den lille storby, Adelaide, hovedstaden i delstaten South Australia og adgangsbyen til Kangaroo Island.

Adelaide udmærker sig ved at være enormt hyggelig.

Det er ganske simpelt sådan en by, hvor man tænker, ”her kunne jeg godt bo”. At byen så også er udgangspunkt for ture til de fabelagtige vindistrikter Barossa Valley, Claire Valley og McLaren Vale – eller til den enestående natur omkring byen som f.eks. det lille ø-paradis, Kangaroo Island – gør bestemt ikke noget.

Kom med til South Australia!

Storbyforlængelse i Singapore
3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Singapore og fald pladask for Østens topmoderne metropol.

Den lille ø-stat er med sine blot 721,5 km2 Sydøstasiens mindste land og hvad det lille veludviklede land ikke har i størrelse, har det til gengæld i oplevelser.

Glæd dig til at opleve det arkitektoniske Marina Bay Sands, slentre en tur i det grønne åndehul Gardens by the Bay, gå shop-amok på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sidde i det 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, hvorfra du har en fænomenal udsigt over de mange futuriske skyskrabere og havnen.

Det der også er fedt ved Singapore er, at det er en smeltedigel af kulturer, og folk lever med respekt og forståelse for hinanden med buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighed kan især opleves i de charmerende bydele Little India, China Town og det arabiske og malajiske kvarter Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til dig, mens du forføres af de fine farverige huse og duften af krydderier og jasmin.

Det multikulturelle samfund afspejles også i de mange delikate madoplevelser rundt omkring i byen. Er du til autentisk streetfood kan du besøge et af de kendte hawker centre, eller er du mere til eksklusive Michelin-restauranter, så læg vejen forbi den særlige madgade Keong Saik Road og oplev nogle af Singapores bedste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det farverige Haji Lane i Kampong Glam og Art Deco området Tiong Bahru. Begge kvarterer er kendt for sine hyggelige cafeer, spændende restauranter og butikker samt flot gadekunst.

En stor kontrast til det pulserende storbyliv er den lille ø Sentosa Island, som byder på dejlige sandstrande og et utal af seværdigheder og aktiviteter for hele familien som bl.a. Universal Studios og forskellige adventureparker.

Lyder Singapore fristende?

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Singapore samt transfers.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Oplevelser i Australiens røde hjerte
2 nætter

Australiens røde hjerte, outbacken, det røde centrum – kært barn har mange navne, og naturen her i midten af Australien er da også helt spektakulær!

Oplev solen gå ned og stå op over Uluru og tag på vandretur ved Kata Tjuta. Hør mere om både flora og fauna og især om, hvorfor området her er så betydningsfuldt for den oprindelige befolkning.

Læk nakken tilbage og nyd synet af den enorme stjernehimmel, som kun er minimalt forstyrret af kunstigt lys.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Oceanien
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vores Oceanien-specialist og har over 26 års erfaring med rejser i Oceanien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer