TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
16 dage

Thailands højdepunkter & badeferie på Koh Samui

Den klassiske Thailand-rundrejse med pulserende Bangkok, det frodige River Kwai, historiske Ayutthaya og charmerende Chiang Mai. Afslut på Koh Samuis dejlige strande.

Thailands højdepunkter & badeferie på Koh Samui
Thailands højdepunkter & badeferie på Koh Samui
16 dage
ForsideAsienThailandThailands højdepunkter & badeferie på Koh Samui

Thailands højdepunkter & badeferie på Koh Samui

Den klassiske Thailand-rundrejse med pulserende Bangkok, det frodige River Kwai, historiske Ayutthaya og charmerende Chiang Mai. Afslut på Koh Samuis dejlige strande.

ForsideAsienThailandThailands højdepunkter & badeferie på Koh Samui
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Bangkok og hjem fra Koh Samui
 • Indenrigsfly fra Chiang Mai til Koh Samui
 • 10 overnatninger på 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning på Hintok River Camp i luksustelt
 • 1 overnatning på flotel River Kwai Jungle Rafts
 • 1 overnatning i liggevogn på nattog fra Ayutthaya til Chiang Mai
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 6 x frokost (dag 5-10)
 • 3 x middag (dag 5-7)
 • Velkomstmøde i Bangkok
 • Lokale engelsktalende guider på transfers og udflugter
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Koh Samui
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Udflugt i Kanchanaburi med besøg til Dødens Jernbane Museum, Krigskirkegården og Broen over floden Kwai
 • Hellfire Pass Mindesmærke
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Besøg på Ayutthaya Natmarked inkl. aftensmad
 • Udflugt til Ayutthaya Historical Park
 • Cykeltur i Chiang Mai inkl. frokost på lokal restaurant
 • Udflugt til elefantreservatet ChangChill
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

REJSEN KORT FORTALT

Denne rejse kombinerer Thailands højdepunkter med afslappende badeferie på den populære ferieø Koh Samui.

Du starter i den fascinerende hovedstad Bangkok, hvor farverige tuktuk’er drøner forbi byens smukke templer, der står side om side med moderne skyskrabere i stål og glas.

Fra Bangkok sætter du kurs mod Kanchanaburi og floden Kwai, der er omgivet af frodig jungle. Her får du et enestående indblik i landets barske historie under Anden Verdenskrig. Som noget særligt bliver de almindelige hoteller skiftet ud med luksustelt og flotel midt i den frodige, grønne natur.

Rejsen tager dig med videre til den historiske perle Ayutthaya, der med sine imponerende tempelruiner, kan tage pusten fra enhver.

Fra cykelsadlen oplever du Chiang Mais charme og smukke templer. Du får også smagt på den lokale specialitet, Khao Soi, som er en krydret nudelret med grøntsager og kød.

Du besøger også elefantreservatet ChangChill – et projekt støttet af den verdensomspændende organisation World Animal Protection.

Rejsen afsluttes på Koh Samui med afslappende badeferie, hvor du kan fordøje de mange indtryk fra en fantastisk rejse.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Kombiner Thailands højdepunkter med badeferie og afslapning
 • Oplev den pulserende og fede hovedstad Bangkok og mærk historiens vingesus ved floden Kwai
 • Nyd synet af Ayutthayas imponerende tempelruiner og bliv forført af Chiang Mais charme og ChangChills fire hunelefanter
 • Slut af på kokospalmeøen Koh Samui hvor skønne strande og azurblåt hav venter

Vores rejser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle overnatninger
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Døgnåben telefon – vi er med dig hele vejen
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver du mod dejlige Thailand med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Bangkok - Velkomstmøde

Efter en lang flyrejse lander du i den thailandske hovedstad, Bangkok. Du går gennem immigrationen og samler din bagage op. Ude i ankomsthallen venter din guide med et TourCompass-skilt, og du vil herfra blive kørt til hotellet i det centrale Bangkok.

Sidst på eftermiddagen er der velkomstmøde på hotellet. Her vil din guide fortælle dig om Thailand, hvad du skal respektere og være opmærksom på. Samtidig vil der blive svaret på eventuelle spørgsmål og programmet for din rejse vil blive gennemgået. Herefter venter en kort gåtur i området omkring hotellet, hvor guiden vil udpege hæveautomat, apotek mm.

Efter mødet er du sikkert ved at være sulten og så kan du jo passende begive dig ud i Bangkoks livlige gader. Her venter enestående madoplevelser, der spænder lige fra travle gadekøkkener til moderne fusionsrestauranter.

Senere på aftenen kan du snuse lidt rundt i de travle gader inden en god og velfortjent nattesøvn.

Dag 3-4: Bangkok på egen hånd

Du vågner til Bangkoks hektiske, farverige og fascinerende hovedstad, der tæller godt og vel 12 mio. indbyggere.

Der er ingen udflugter planlagt, så du kan tage dagene i eget tempo. Der er også mulighed for at deltage på en af vores spændende tilkøbsture, som du kan læse mere om nedenfor.

Når du skal rundt i Bangkok, behøver du ikke bekymre dig om den berygtede trafik, for byen har et godt udbud af forskellige transportmidler. Mange benytter sig af tuktuk’er, men også flodtaxaerne er et hit og står for en væsentlig del af den offentlige transport, da de lægger til ved mange af byens store seværdigheder. Derudover er der også Sky Train, der snor sig mellem byens højhuse, og som er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er opdelt i øst og vest af den 372 km lange flod Chao Phraya. Den østlige del af byen betragtes som det centrale Bangkok med de populære områder som bl.a. Silom, Sukhumvit og China Town, der har en høj koncentration af shopping centre, lokale markeder og gode spisesteder. Det er også på den østlige side, du finder den historiske del af Bangkok, der bl.a. er hjemsted for byens overdådige kongepalads, Grand Palace, og Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaew.

Efter at have vandret Bangkok tynd i den tropiske varme og støjende trafik, vil der sikkert være stunder, hvor du drømmer dig til grønnere og roligere steder. Her kan du passende besøge parkerne Lumpini eller Benjakiti. Du kan også vælge at bevæge dig over på den vestlige side af floden, hvor du vil opleve en helt anden verden uden skyskrabere og dyttende tuktuk’er. Her vil du møde det autentiske Bangkok og en labyrint af kanaler, hvor huse står på pæle og postbude kommer sejlende.

Om aftenen er det nærmest et must at besøge en af byens skybarer, som er det oplagte sted at få en kold drink og samtidig opleve solen gå ned over millionbyen.

Du kan også besøge det neonoplyste China Town eller shoppingområdet Asiatique The Riverfront, som udover butikker også tæller restauranter og underholdning.

Uanset hvad du beslutter at foretage dig, garanterer vi, at du ikke kommer til at kede dig.

Dag 5: Bangkok – Kanchanaburi – Floden Kwai

I dag vinker du farvel til Bangkok og en spændende tur på 3 dage og 2 nætter venter. Du besøger den lille by Kanchanaburi, floden Kwai og det store jungleområde, der omgiver det hele.

Du bliver hentet på hotellet tidlig morgen for at undgå den værste trafik ud af Bangkok, og du køres direkte til Kanchanaburi og floden Kwai. Her blev der under Anden Verdenskrig bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar under helt umenneskelige forhold. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange jernbanestrækning og i denne periode, 1942-1943, døde ca. 100.000 tvangsudskrevne asiatere og 12.500 allierede krigsfanger. Virkelighedens historie blev senere brugt i den berømte roman ”Broen over floden Kwai” af Pierre Boulle og udødeliggjort i en filmatisering.

Ved ankomst til Kanchanaburi besøger du Dødens Jernbane Museum, hvor du bl.a. kan opleve de gamle togvogne, rekonstruktioner af den gamle jernbane samt originale tegninger, breve og billeder. Overfor museet ligger krigskirkegården, hvor næsten 7.000 krigsfanger ligger begravet.

Du fortsætter til Broen over Kwai, som var et led i Dødens Jernbane.

Omkring middagstid ankommer du til dit overnatningssted, Hin Tok River Camp, og efter check-in er det tid til frokost.

Først på eftermiddagen bliver du kørt til Hellfire Pass, der var et af de hårdeste og mest vanskelige steder på ruten at bygge jernbanen, da den gik gennem en klippegennemskæring. Arbejdet foregik i døgndrift, og om natten brugte man fakler til at oplyse området, hvilket gav passet sit navn. Du traver fra Hellfire Pass til Hintok Station. Det er meget specielt at gå her og nogle steder på ruten kan du opleve mindesmærker.

Fra Hintok Station køres du retur til Hintok River Camp, hvor du kan nyde området og campens aktiviteter.

Overnatning:
Dag 6: Besøg i mon-landsby og check-in på River Kwai Jungle Rafts

Du vågner til junglens og flodens lyde.

Efter en lækker morgenmad er der check-out og du bliver sejlet i piskerisbåd til River Kwai Jungle Rafts, hvor du kan efterlade din bagage indtil, der er check-in senere på dagen.

Du besøger en nærliggende mon-landsby, hvor mon-folket har boet gennem mange generationer. Her besøger du Golden Rock, Buddha Image Cave og landsbyskolen. Du får mulighed for at møde de lokale og høre om deres historie, kultur og traditioner. Herefter venter en kort gåtur langs flodbredden til et betagende udsigtspunkt, hvor du kan nyde udsigten over det frodige River Kwai.

Du vender retur til River Kwai Jungle Rafts, som er et flotel eller tømmerflådehotel på selve floden Kwai. Landskabet og frodigheden er næsten ubeskrivelig! Ved ankomst er der check-in og frokosten serveres.

Eftermiddagen er til fri disposition, og du kan her vælge at deltage i tilkøbsture arrangeret af hotellet som fx kano- og raftingture eller blot slappe af med en god bog.

Dag 7: Togtur på Dødens Jernbane – Ayutthaya natmarked

Morgenen er fri til at nyde de skønne omgivelser indtil check-out omkring kl. 11. Herefter bliver du sejlet op ad floden til kajen, hvor du bliver sat i land og spiser frokost på en lokal restaurant. Du skal dernæst på en scenisk togtur på Dødens Jernbane i de historiske togvogne. Togturen foregår langs en strækning, der er hævet over det smukke landskab og floden Kwai.

Efter togturen mødes du med din guide og chauffør fra vores samarbejdspartner og de kører dig til den historiske perle Ayutthaya, der var hovedstad i hele 417 år fra 1350 til 1767. Køreturen tager ca. 3,5 time.

Ved ankomst til Ayutthaya er der check-in på hotellet og herefter skal du besøge byens farverige natmarked, hvor du spiser aftensmad.

Bagefter kan du nyde synet af de oplyste templer, som du besøger på morgendagens udflugt til Ayutthaya Historical Park.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 8: Ayutthaya Historical Park – Nattog til Chiang Mai

Du kan tage morgenen og formiddagen i eget tempo.

Over middag er der check-out og din guide og chauffør kører dig til en lokal restaurant, hvor dagens frokost serveres.

Hernæst skal du på en spændende tur til nogle af Ayutthayas historiske tempelruiner. Nogle er forholdsvis velbevarede, andre er næsten væk – ødelagt af den burmesiske hær i 1767. Det gør dem dog ikke mindre interessante.

Første besøg er Wat Yai Chai Mongkhon, der ligger på den østlige bred ved floden Pa Sak. Det er et af Ayutthayas mindre besøgte steder, som derfor tilbyder en mere intim oplevelse. Templet fungerede oprindeligt som kloster for en gruppe munke, der var kommet retur fra Sri Lanka, inden burmesernes ødelæggelser. Det var først mange år senere – i 1950’erne – at man påbegyndte restaureringsarbejdet, hvorfor templet i dag fremstår utroligt velbevaret. I modsætning til områdets mange andre templer, bor her stadig munke.

Herefter går turen ind i selve Ayutthaya Historical Park, der består af 67 templer og Buddha-statuer. I 1991 blev en del af parken erklæret UNESCOs verdensarv.

Det første tempel du besøger er Wat Phra Sri Sanphet (UNESCO), som var det største og smukkeste tempel opført ved siden af kongens palads. Her var munke forment adgang grundet templets royale status. Det er især kendt for sine tre store chedi’er og mindre kapeller. Du kan måske se ligheder fra Wat Phra Kaew i Bangkok, der netop er bygget med inspiration fra Wat Phra Sri Sanphet.

Turen går videre til Wat Mahathat (UNESCO), der ligeledes er opført tæt på kongens palads. Det var bl.a. her, at han udførte vigtige ceremonier. Templet var sæde for den øverste patriark inden for buddhismen samtidig med, at det gemte på forskellige Buddha-relikvier og derfor ansås som et af Ayutthayas mest betydningsfulde templer. Ved synet af de gamle søjler, chedi’er og Buddha-statuer kan man sagtens forestille sig, hvor smukt her engang var. I dag er templet mest kendt for træet med Buddha-hovedet. Det er endnu uklart, hvordan det er havnet inde blandt træernes rødder, men det menes, at være sket i forbindelse med områdets store ødelæggelser og oversvømmelser samt den hurtige vækst i vegetationen, der fulgte med.

Sidste besøg er det gamle kloster Wat Lokaya Sutha. Her står ikke meget tilbage udover resterne af de gamle gulve, vægge og søjler. Stedets store attraktion er den 37 meter lange liggende Buddha med det fredelige smil.

Efter en spændende dag køres du til byens togstation. Her vil være tid til at finde lidt at spise, inden du skal med nattoget til Chiang Mai. Vi anbefaler også, at du køber lidt snacks og drikkevarer til turen.

Nattoget afgår fra Ayutthaya kl. 19:45 og ankommer i Chiang Mai  kl. 07:15 næste morgen.

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Bangkok til Chiang Mai i stedet for at tage nattoget. Denne mulighed vil inkludere en ekstra overnatning i Chiang Mai.

Dag 9: Ankomst til Chiang Mai – Cykeltur i det historiske Chiang Mai

Kl. 07.15 ankommer du i det bjergrige nord i Thailands andenstørste by Chiang Mai. Det er en utrolig smuk by beliggende i en dal omgivet af bjerge, herunder Doi Inthanon, som er det højeste punkt i Thailand. Chiang Mai er tilmed tidligere hovedstad i det gamle Lanna-kongerige, der eksisterede fra 1292 til 1775. Du vil derfor opleve, at der er mange påvirkninger fra denne æra rundt omkring i byen.

I Chiang Mai oplever du virkelig en anden og unik side af Thailand.

Ude i togstationens ankomsthal venter din guide med et TourCompass-skilt, og du vil herfra blive kørt til det populære marked Talad Warorot, hvor morgenmaden serveres.

Efter en dejlig morgenmad bliver du kørt til hotellet, hvor du kan stille din bagage indtil check-in først på eftermiddagen. Indtil da venter en spændende cykeltur i det historiske Chiang Mai, som er en fantastisk måde at opleve byen på.

Du bliver kørt til vores samarbejdspartners kontor, hvor du får udleveret cykel og cykelhjelm. Efter en hurtig briefing er det tid til at træde i pedalerne og opleve byens charme. Ruten er nem og flad, så de fleste kan være med. Du cykler gennem Chiang Mais små og stille gader til det fine tempel Wat Inthakhin Sadue Mueang kendt for sin 700 år gamle, hvide Buddha-statue. Cykelturen fortsætter forbi De tre Kongers monument til byporten, Tha Phae Gate, som var her, at sælgere bragte varer ind i byen. Her vil guiden gøre dig klogere på Chiang Mai som tidligere handelscentrum. Du fortsætter til det nærtliggende marked Somphet, hvor du får tid til at gå rundt og mærke den lokale stemning. Du får også mulighed for at smage på de farverige frugter og søde sager. Herefter venter Wat Chiang Man, som er Chiang Mais ældste tempel. Det er her, at den 1800 år gamle krystal-Buddha og den 2500 år gamle marmor-Buddha opbevares. Til slut besøger du til byens største og ikoniske monument, Wat Chedi Luang, som engang var hjemsted for Smaragdbuddhaen, men som nu er opbevaret i templet Wat Phra Kaew i Bangkok.

Efter en dejlig 3-4 timers cykeltur venter en velfortjent og lækker frokost bestående af retten ”khao soi” – en krydret nudelsuppe, som er en særlig specialitet i det nordlige Thailand. Frokosten serveres på restauranten Naree De Klang Vieng, der til dagligt drives af indsatte fra kvindefængslet Klang Vieng. Takket være fængslets fremragende rehabiliteringsprojekt får kvinderne, som typisk er dømt for salg eller produktion af stoffer, mulighed for at uddannelse sig inden for forskellige servicefag, som forbereder dem til en ny tilværelse uden for fængslets mure. Maden og servicen er i top!

Herefter er der check-in på hotellet og du har resten af dagen på egen hånd.

Dag 10: Elefanthjemmet ChangChill

I dag skal du på et uforglemmeligt besøg. Omkring halvanden times kørsel fra Chiang Mai ligger elefanthjemmet ChangChill.

ChangChill er et fristed for 4 glade hunelefanter – her får elefanter nemlig lov til at være elefanter. Da stedet åbnede i 2017, tog de et stort og betydningsfuldt skridt, som ikke før var set i Thailand. De var nemlig 100% elefantvenlige med bl.a. støtte fra World Animal Protection. Det betyder, at man hos ChangChill lader elefanterne leve så naturligt som overhovedet muligt ved at lade dem vandre frit rundt i dalen, græsse, bade i floden, tage støv- og mudderbade og socialisere med hinanden. Du kan som besøgende altså ikke interagere med elefanterne – i stedet kan du observere dem på afstand og se dem udtrykke deres naturlige adfærd på egne præmisser.

Besøget starter med en introduktion til selve projektet, og herefter følger du med guiden ind i junglen, hvor du kan opleve de store elefanter græsse. Guiden fortæller elefanternes historie og gør dig generelt klogere på den asiatiske elefant.

Efter gåturen vil der være lidt forfriskninger på et af observationsplatformene, og nedenfor kan du måske være heldig at se elefanterne tage mudderbad – noget de elsker på varme dage. Mudderbade beskytter nemlig deres hud mod både sol og insekter. Når deres hud begynder at føles tør, bader de i floden for at fjerne det tørre mudder, og her er der både plask og sprøjt – en fantastisk oplevelse at overvære!

Ved frokosttid bevæger du dig ned mod floden, hvor du hjælper med at fylde elefanternes fodringsrør med enten majs, sukkerrør eller bananer. Mens du får serveret dit eget vegetariske måltid oppe i pavillonen, kan du nedenfor opleve elefanterne nyde deres.

Elefanterne passes af såkaldte mahouts, der stammer fra karen-stammen. Efter frokost besøger du det lokale kulturcenter, hvor du får indblik i karen-stammens historie, kultur og traditioner.

ChangChill har også egen urtehave og her lærer du om, hvilke planter, blade, rødder og urter, der bruges som medicin til bl.a. elefanter. Mange af disse indeholder også gode næringsstoffer. Det siges nemlig, at selv om elefanter spiser omkring 120 forskellige plantearter, optager de kun 40% næringsstoffer, og de har derfor brug for ekstra i form af kosttilskud. Derfor skal du i næste aktivitet være med til at lave elefantsnacks eller vitaminbomber med ingredienser fra bl.a. urtehaven.

Til slut vil elefantpasserne svare på eventuelle spørgsmål og gøre dig klogere på deres daglige arbejde.

En fantastisk dag hos de 4 glade hunelefanter er nu slut, og du bliver kørt tilbage til hotellet i Chiang Mai, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 11: Chiang Mai på egen hånd

Der er ingen udflugter planlagt og du kan nyde Chiang Mai på egen hånd og i eget tempo. Der er masser at give sig til og byen er desuden det perfekte udgangspunkt for udflugter. Du kan læse mere om vores spændende tilkøbsture nedenfor.

Om aftenen kan du nyde synet af de oplyste templer og monumenter eller hvad med et besøg på byens populære natmarked? Du kan også spise dig igennem de mange, lækre gadekøkkener.

Dag 12: Flyrejse fra Chiang Mai til Koh Samui

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Chiang Mai lufthavn, hvorfra du flyver til øen Koh Samui.

Du ankommer i Koh Samuis lille, eksotiske lufthavn. Uden for lufthavnen venter din chauffør, som kører dig til dit hotel.

Efter check-in på hotellet er resten af dagen er til fri disposition. Om du bliver på hotellet eller vil se dig lidt omkring, står dig frit for.

Mae Nam Beach ligger lige ved siden af Bophut-området. Bo Phut Beach er kendt for sin smukke bugt med gyldne sandstrande og roligt vand. Det er også her, du finder det gamle hovedsæde for øens fiskeindustri, Fisherman’s Village. Velbevarede, rustikke facader står som en flot kulisse om den hyggelige bydel, der findes her i dag. Det charmerende område har et væld af små butikker med lokal kunst og håndværk, barer og ikke mindst lækre restauranter. Det kan varmt anbefales at smage det friske og kraftfulde thailandske køkken, og vælger du en restaurant ned til havet, kan du slænge dig i en sækkestol og nyde udsigten over bugten. Når mørket falder på, kan du være heldig at opleve de såkaldte ”Fireboys” give imponerende shows med ildkast. Et besøg i Fisherman’s Village er en skøn måde at møde lokale øboer på og mærke deres passion for den thailandske kultur, håndværk og gastronomi.

Er du til mere byliv, skal du til Chaweng. Udvalget er større og tempoet er højere end i Bophut. På hovedgaden findes et væld af restauranter, caféer, butikker og barer. Men også i strandkanten ved Chaweng Beach gør den livlige stemning sit indtog om aftenen, når restauranter dækker op til middag under åben himmel. Hvad bedre er der end at slænge sig i store bløde sofastole i lyset fra fakler og lyskæder, mens duften fra grillen breder sig og tørsten slukkes af en iskold drik?

Dag 13-14: Koh Samui på egen hånd

Dagene er til fri disposition, og det er helt op til dig, hvad du har lyst til at lave. Måske du bare skal dase ved hotellets pool med en god bog, eller hvad med at udforske øens andre strande og vandfald?

Har du lyst til mere eventyr, kan vi varmt anbefale en sejltur til den postkortværdige Ang Thong Marine Nationalpark, hvor ulige rækker af frodige tropeøer skyder smukt op i landskabet.

Eller hvad med et fortryllende besøg til de verdensberømte øer Koh Tao og Koh Nang Yuan, der er kendt for deres utrolige sigtbarhed og farvestrålende dyreliv under havets overflade? På med snorkelmasken og mød Nemo og alle hans venner.

Du kan læse mere om turene nedenfor.

Dag 15: Hjemrejsen starter

I dag tager du afsked med Thailand. Du bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra du flyver mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 16: Hjemkomst

Du lander i valgte lufthavn efter en dejlig ferie fyldt med oplevelser og afslapning.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS?
Derfor vælger vores gæster os

Din tid er dyrebar. Vores engagerede rejsespecialister yder personlig service med omtanke for at sikre din komfort og sikkerhed under hele din rejse. Fra det øjeblik, du booker, til det øjeblik, du vender hjem, sidder vi klar til at tackle hver detalje med den største omhu.

Vi tilbyder en bred vifte af destinationer, der hver især har deres egen unikke historie at byde på, formet af lokale kulturer, fascinerende dyreliv og naturens skønhed. 

Vores rejser er skabt på baggrund af vores rejsespecialister og -eksperters omfattende research og førstehåndserfaringer. Hver rejse er tilrettelagt med henblik på at præsentere dig for det bedste, hver destination har at byde på.

Nyd at slappe af i tryg forvisning om, at din rejse er i sikre hænder. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778). Helt grundlæggende betyder det, at du som rejsende er sikret økonomisk og kan få din rejse erstattet, hvis vi mod forventning skulle gå konkurs.

GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer