TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
13 dage

Thailands højdepunkter

Oplev den pulserende hovedstad Bangkok, frodige landskaber ved floden Kwai, UNESCOs verdenarv i Ayutthaya og fornøjede elefanter i Chiang Mai. Forlæng turen med badeferie.

Thailands højdepunkter
Thailands højdepunkter
13 dage

Thailands højdepunkter

Oplev den pulserende hovedstad Bangkok, frodige landskaber ved floden Kwai, UNESCOs verdenarv i Ayutthaya og fornøjede elefanter i Chiang Mai. Forlæng turen med badeferie.

ForsideAsienThailandThailands højdepunkter
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Bangkok og hjem fra Chiang Mai
 • 7 overnatninger på 3- og 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning på Hintok River Camp i luksustelt
 • 1 overnatning på flotel River Kwai Jungle Rafts
 • 1 overnatning i liggevogn på nattog fra Ayutthaya til Chiang Mai
 • 10 x morgenmad (dag 3-12)
 • 7 x frokost (dag 4-10)
 • 2 x middag (dag 4, 5)
 • Velkomstmøde i Bangkok
 • Lokale engelsktalende guider på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Udflugt i Kanchanaburi med besøg til Dødens Jernbane Museum, Krigskirkegården og Broen over floden Kwai
 • Hellfire Pass Mindesmærke
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Det kongelige sommerpalads, Bang Pa-In
 • Sejltur i Ayutthaya og solnedgang ved Wat Chai Wattanaram
 • Udflugt til Ayutthaya Historical Park
 • Rickshawtur i Chiang Mai
 • Udflugt til det elefantvenlige ChangChill
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Rejsen tager dig med til Thailands absolutte højdepunkter, og vi har sørget for god afveksling mellem inkluderede udflugter og tid på egen hånd.

Du starter i den fantastiske og fascinerende hovedstad Bangkok, hvor farverige tuktuk’er drøner forbi byens smukke templer, der står side om side med moderne skyskrabere i stål og glas.

Fra Bangkok sætter du kurs mod vest til Kanchanaburi og floden Kwai, hvor du får et enestående indblik i landets barske historie fra Anden Verdenskrig. Som noget særligt er de almindelige hoteller her skiftet ud med luksustelt og flotel midt i den frodige, grønne natur.

Efter nogle spændende dage i Kanchanaburi, går det tilbage til Bangkok, hvor du kan nyde aftenen.

Dagen efter besøger du det kongelige sommerpalads Bang-Pa-In på vej mod det fantastiske og historiske Ayutthaya med sin afslappede charme og imponerende tempelruiner, der kan tage pusten fra enhver.

Du slutter rejsen i det bjergrige nord i byen Chiang Mai, hvor du forføres af byens smukke templer og kommer tæt på de velfornøjede elefanter i ChangChill, som blev stablet på benene med støtte fra den verdensomspændende organisation World Animal Protection.

Der er mulighed for at forlænge rejsen med en afslappende badeferie på enten fastlandet eller på nogle af Thailands eksotiske øer.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Klassisk Thailand-rejse med god afveksling mellem udflugter og tid på egen hånd
 • Bliv fascineret af Bangkoks kontraster og få indblik i den barske historie fra Anden Verdenskrig ved floden Kwai
 • Oplev de imponerende tempelruiner i det historiske Ayutthaya og lad det bjergrige Chiang Mai forføre dig med sine smukke templer og velfornøjede elefanter
 • Mulighed for at forlænge rejsen med en dejlig og afslappende badeferie

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

Så er dagen kommet, hvor du flyver mod dejlige Thailand med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Bangkok - Velkomstmøde

Efter en lang flyrejse lander du i den thailandske hovedstad, Bangkok. Du går gennem immigrationen og samler dernæst din bagage op. Ude i ankomsthallen venter din guide med et TourCompass-skilt, og du vil herfra blive kørt til hotellet i det centrale Bangkok.

Om eftermiddagen er der velkomstmøde på hotellet, hvor guiden fortæller om Thailand, hvad du skal respektere og være opmærksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørgsmål og gennemgå programmet for din rejse. Herefter venter en kort gåtur i området omkring hotellet, hvor guiden udpeger hæveautomat, apotek, gode spisesteder mm. Til slut bliver du budt på en velkomstdrink i hotellets rooftop bar, hvorfra der er en spektakulær udsigt over Bangkoks skyline i solnedgangens lys.

Efter mødet er du sikkert ved at være sulten. Du kan vælge at spise på hotellet eller måske følge nogle af guidens råd og begive dig ud i Bangkoks livlige gader. Her venter enestående madoplevelser, der spænder lige fra travle gadekøkkener, hvor eksotiske dufte fylder den tykke tropeluft, til moderne fusionsrestauranter, der blander traditionelle thailandske råvarer med vestlige impulser på blankpolerede tallerkener.

Senere på aftenen kan du snuse lidt rundt i gaderne, inden en god nats søvn.

Dag 3: Bangkok

Du vågner til Thailands hektiske, farverige og fascinerende hovedstad, der tæller ca. 12 mio. indbyggere.

Der er ingen udflugter planlagt, så du kan tage dagen i eget tempo og opleve millionbyen på egen hånd. Der er også mulighed for at tilkøbe en af vores spændende ekstra ture, som du kan læse mere om nedenfor.

Når du skal rundt i Bangkok, behøver du ikke at bekymre dig om den berygtede trafik, for byen har et godt udbud af andre transportmidler end busser, tuktuk’er og taxaer. Flodtaxaerne er ofte et hit, og står for en væsentlig del af byens offentlige transport, da de lægger til ved mange af byens seværdigheder. Derudover kan du også benytte Sky Train, der snor sig mellem byens højhuse. Det er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er opdelt i øst og vest af den 372 km lange flod Chao Phraya. Den østlige del af byen betragtes som det centrale Bangkok med de populære områder Silom Road og Sukhumvit, der har en høj koncentration af shopping centre, lokale markeder, gode spisesteder og fede skybarer.

Det er også på den østlige side, du finder den historiske del af Bangkok, der bl.a. er hjemsted for byens overdådige kongepalads, Grand Palace og Smaragdbuddhaens tempel, Wat Phra Kaew. Nogle km længere mod øst støder du på Jim Thompsons Hus. Den unge amerikaner genoplivede efter Anden Verdenskrig den thailandske silkehandel, hvilket tildelte ham Den Hvide Elefant-orden. I 1958 byggede han sit utroligt smukke teaktræ hus, der i dag fungerer som museum og mindested for silkeguruen, der forsvandt sporløs i Malaysias højland i 1967.

Efter at have vandret Bangkok tynd i den tropiske varme og støjende trafik, vil der sikkert være stunder, hvor du drømmer dig hen til grønnere og roligere steder. Her kan du passende besøge parkerne Lumpini og Benjakiti eller den grønne oase Bang Krachao, der ofte kaldes ”Bangkoks jungle” – her er det som om, at tiden står stille.

Du kan også vælge at bevæge dig over på den vestlige side af floden, hvor du vil opleve en helt anden verden uden skyskrabere og dyttende tuktuk’er. Her vil du møde det mere autentiske Bangkok og en labyrint af kanaler, hvor huse står på pæle og postbude kommer sejlende.

Et fantastisk sted at få lidt koldt til ganen og samtidig opleve solen gå ned over millionbyen er på en skybar, og der er masser at vælge imellem. Du kan fx lægge vejen forbi Lebua Sky Bar, der er kendt fra filmen ”Tømmermænd i Thailand”. Vær opmærksom på, at der er dresscode.

Herefter kan du bevæge dig mod det neonoplyste China Town og smage stegte kæmperejer eller gå rundt i det udendørs og livlige shoppingområde Asiatique, der, udover butikker, også tæller restauranter og underholdning.

Trænger du derimod til ro efter en lang dag med masser af nye indtryk, kan du slutte aftenen af på terrassen ved Hotel Mandarin Oriental, der ligger langs Chao Phraya. Her kan du nyde en kold Chang-øl eller et glas vin, mens de mange både sejler op og ned ad floden forbi de oplyste skyskrabere.

Uanset hvad du beslutter at foretage dig, garanterer vi, at du ikke kommer til at kede dig.

Dag 4: Bangkok - Kanchanaburi - Floden Kwai

Tidlig morgen starter en spændende udflugt på tre dage og to nætter til den lille by Kanchanaburi, floden Kwai og det store jungleområde, der omgiver det hele.

Du bliver hentet på hotellet tidlig morgen for at undgå den værste trafik ud af Bangkok. Ønsker du ikke at medbringe al din bagage, kan du efterlade den sikkert på hotellet, til du kommer retur til Bangkok og blot medbringe en rygsæk til de to kommende nætter.

Fra Bangkok køres du direkte til Kanchanaburi og floden Kwai. Her blev, under Anden Verdenskrig, bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar under uhyggelige lidelser og helt umenneskelige forhold. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange jernbanestrækning, og i denne periode, 1942-1943, døde ca. 100.000 tvangsudskrevne asiatere og 12.500 allierede krigsfanger. Virkelighedens historie blev senere brugt i den berømte roman ”Broen over floden Kwai” af forfatteren Pierre Boulle og udødeliggjort i en filmatisering.

Ved ankomst til Kanchanaburi besøger du Dødens Jernbane Museum, hvor du får du et godt indblik i rædslerne, bl.a. kan du opleve de gamle togvogne, rekonstruktioner af den gamle jernbane samt originale tegninger, breve og billeder. Overfor museet ligger krigskirkegården, hvor næsten 7.000 krigsfanger ligger begravet. Du fortsætter til Broen over Kwai, som var et led i Dødens Jernbane. Broen stod færdig i 1943, men holdt ikke længe. Samme år opførtes derfor en ny, mere holdbar bro, men denne blev senere ødelagt ved bombeangreb, men genopførtes efter krigen.

Omkring middagstid ankommer du til dit overnatningssted, Hintok River Camp, og efter check-in er det tid til frokost.

Først på eftermiddagen bliver du kørt til Hellfire Pass, der var et af de hårdeste og mest vanskelige steder på ruten at bygge jernbanen, da den gik gennem en klippegennemskæring. Arbejdet foregik i døgndrift, og om natten brugte man fakler til at oplyse området, hvilket gav passet sit navn. Du traver turen fra Hellfire Pass til Hintok Station. Det er meget specielt at gå her og nogle steder på ruten kan du endda opleve mindesmærker.

Fra Hintok Station køres du retur til Hintok River Camp, hvor du kan nyde området og de frivillige aktiviteter. Fx kan du cykle til en væverlandsby eller til en farm i nærheden.

Dag 5: River Kwai

Du vågner til junglens og flodens lyde og starter dagen med at cykle over en hængebro til det nærtliggende tempel for at give almisse til de orangeklædte munke. En meget sjov oplevelse! Du cykler herefter tilbage til Hintok River Camp, hvor en dejlig morgenmad venter.

Efter morgenmaden tjekker du ud af Hintok River Camp og stiger ombord i en piskerrisbåd, der sejler dig til River Kwai Jungle Rafts, som er et flotel eller tømmerflådehotel på selve floden Kwai. Landskabet og frodigheden er næsten ubeskrivelig – flere steder vil du se 20 meter høje bambus, der ved basen er tykke som lår.

Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan tilkøbe ekstra ture arrangeret af hotellet som f.eks. kano- og raftingture, eller blot slappe af med en god bog.

Dag 6: Kanchanaburi – Bangkok

Morgenen og formiddagen er fri til at nyde de skønne omgivelser indtil check-out. Herefter bliver du sejlet op ad floden til kajen og spiser frokost på en lokal restaurant. Du skal dernæst på en scenisk togtur på Dødens Jernbane i de historiske togvogne. Togturen foregår langs en strækning hævet over det smukke landskab og floden Kwai.

Efter togturen køres du tilbage til Bangkok, hvor du ankommer i løbet af aftenen. Her kan du nyde den pulserende hovedstad en sidste gang, inden du sætter kursen videre mod nord på morgendagens etape

Dag 7: Det kongelige sommerpalads Bang Pa-In – Solnedgang i Ayutthaya

Efter morgenmad og check-out henter din guide og chauffør dig på hotellet, og du bliver kørt mod Ayutthaya, som blev grundlagt af Kong Ramathibodi I.

Undervejs gør du stop ved det kongelige sommerpalads Bang Pa-In, der ligger i en 19 hektar stor og velfriseret have med blomster, søer, pavilloner og springvand. Sommerpaladset blev opført i starten af det 17. århundrede af Kong Prasat Thong. Det er senere hen blevet restaureret og udbygget ad flere omgange, og de fleste bygninger du ser, er fra Kong Chulalongkorns tid. Paladset er bygget i forskellige stilarter, og især Kong Chulalongkorns forkærlighed for europæisk arkitektur er tydelig.

Efter et spændende besøg bliver du kørt til Grand Chaopraya Restaurant, hvor du kan nyde dagens frokost med udsigt over floden.

Herefter køres du det sidste stykke til den historiske perle, Ayutthaya, der fungerede som hovedstad i hele 417 år fra 1350 til 1767.

Ved ankomst til hotellet er der check-in og tid til et lille hvil.

Sidst på eftermiddagen, når de fleste dagsturister er taget tilbage til Bangkok, bliver du hentet på hotellet af din guide, for du skal på en smuk sejltur i piskerisbåd rundt om Ayutthaya Historical Park, der ligger på en ø omgivet af de tre floder Chao Phraya, Pa Sak og Lopburi. Undervejs gøres et par stop og alting er timet perfekt, så du ved solnedgang rammer det fantastisk smukke tempelkompleks Wat Chai Wattanaram, der kan minde lidt om Angkor Wat i Cambodia. Du går i land, og guiden giver dig en rundvisning og fortæller om templets historie. Synet af solen, der forsvinder bag komplekset, er fuldstændig magisk. Specielt hvis der er lidt skyer på himlen, så den farves rødorange og nærmest violet.

Først på aftenen køres du tilbage til hotellet og du kan nyde resten af aftenen på egen hånd.

Dag 8: Ayutthaya Historical Park – Nattog til Chiang Mai

Du kan tage morgenen og formiddagen i eget tempo og evt. leje en cykel og udforske området.

Over middag tjekker du ud af hotellet. Din guide henter dig og du bliver kørt til en lokal restaurant, hvor dagens frokost serveres.

Hernæst skal du på en spændende, guidet tur til nogle af Ayutthaya historiske tempelruiner. Nogle er forholdsvis velbevarede, andre er næsten væk, ødelagt af den burmesiske hær i 1767 – det gør dem dog ikke mindre interessante!

Første besøg er Wat Yai Chai Mongkhon, der ligger på den østlige bred ved floden Pa Sak. Det er et af Ayutthayas mindre besøgte steder, som derfor tilbyder en mere intim oplevelse. Templet fungerede oprindeligt som kloster for en gruppe munke, der var kommet retur fra Sri Lanka, inden burmesernes ødelæggelser. Det var først mange år senere – i 1950’erne – at man påbegyndte restaureringsarbejdet, hvorfor templet i dag fremstår utroligt velbevaret. I modsætning til områdets mange andre templer, bor her stadig munke.

Herefter går turen ind i selve Ayutthaya Historical Park, der består af 67 templer og Buddha-statuer. I 1991 blev en del af parken erklæret UNESCOs verdensarv.

Det første tempel du besøger er Wat Phra Sri Sanphet (UNESCO), som var det største og smukkeste tempel opført ved siden af kongens palads. Her var munke forment adgang grundet templets royale status. Det er især kendt for sine tre store chedi’er og mindre kapeller. Du kan måske se ligheder fra Wat Phra Kaew i Bangkok? Templet er nemlig inspireret af Wat Phra Sri Sanphet.

Turen går videre til Wat Mahathat (UNESCO), der ligeledes er opført tæt på kongens palads. Det var bl.a. her, at han udførte vigtige ceremonier. Templet var sæde for den øverste patriark indenfor buddhismen samtidig med, at det gemte på forskellige Buddha-relikvier og derfor ansås som et af Ayutthayas mest betydningsfulde templer. Ved synet af de gamle søjler, chedi’er og Buddha-statuer kan man sagtens forestille sig, hvor smukt her engang har måttet være! I dag er templet mest kendt for træet med Buddha-hovedet. Det er endnu uklart, hvordan hovedet er havnet inde blandt træets rødder, men det menes, at være sket i forbindelse med områdets store ødelæggelser og oversvømmelser samt den hurtige vækst i vegetationen, der fulgte med.

Sidste besøg er det gamle kloster Wat Lokaya Sutha. Her står ikke meget tilbage udover resterne af de gamle gulve, vægge og søjler. Stedets store attraktion er den 37 meter lange liggende Buddha med det fredelige smil.

Efter en spændende dag i Ayutthaya Historical Park køres du til byens togstation. Her vil være tid til at finde lidt at spise, inden du skal med nattoget til Chiang Mai kl. 19.44. Vi anbefaler også, at du køber lidt snacks og drikkevarer til turen.

Du ankommer i Chiang Mai næste morgen.

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Bangkok til Chiang Mai i stedet for at tage nattoget. Denne mulighed vil inkludere en ekstra overnatning i Chiang Mai.

Dag 9: Chiang Mai

Kl. 07.15 ankommer du i det bjergrige nord i Thailands andenstørste by Chiang Mai, som også er tidligere hovedstad i det gamle Lanna-kongerige (1292-1775). Du vil derfor opleve, at der er mange påvirkninger fra denne æra rundt omkring i byen.

Ude i togstationens ankomsthal venter en guide med et TourCompass-skilt, og du vil herfra blive kørt til et lokalt spisested på markedet Talad Warorot, hvor morgenmaden serveres. Markedet ligger blot 2 minutters gang fra byens berømte natmarked, hvor du kan købe friske frugter i alle regnbuens farver, duftende krydderier og forskellige thailandske specialiteter.

Efter morgenmaden bliver du kørt til hotellet, hvor du kan stille din bagage indtil check-in først på eftermiddagen. Indtil da venter en spændende tur i rickshaw, som er en fantastisk måde at opleve byen på.

Du bliver hentet på hotellet og kørt rundt i Chiang Mais smalle og farverige gader. Første besøg er templet Wat Chiang Man, som er byens ældste. Templet kan dateres tilbage til det 13. århundrede, og sidenhen er flere andre bygninger blevet opført, hvorfor komplekset har flere forskellige arkitektoniske stilarter. Templet er især kendt for sine gamle Buddha-billeder og dets Buddha-statue i krystal, som siges at have helbredende kræfter.

Der vil blive holdt en lille pause ved et noget utraditionelt sted nemlig ved ”Chiang Mai Women’s Correctional Institution”, som er et kvindefængsel. Her uddannes de indsatte inden for forskellige servicefag, så de har de rette færdigheder, der hjælper dem med at finde job, når de en dag kommer ud på den anden side. Overfor fængslet ligger selve uddannelsescenteret, der bevogtes af vagter. Her uddannes kvinderne bl.a. inden for massage og restauration.

Turen fortsætter til det utroligt smukke og betagende tempel Wat Phra Singh, der ligger indenfor den gamle bymur. Templet blev bygget i 1345 og er nok et af byens mest ærede templer efter Doi Suthep. Den typiske Lanna-stil ses tydeligt med de fine buede tage og fantastiske udskæringer. Wat Phra Singh er især kendt for sin elegante samlingshal, Wihan Lai Kam, der huser den betydningsfulde Løvebuddha (Phra Singh). Her finder du også farvestrålende vægmalerier fra 1870, som giver et detaljeret og underholdende indblik i lokalbefolkningens liv for flere hundrede år siden.

Herefter venter den charmerende håndværker-landsby Puak Tam, der er bedst kendt for sine smukke messing-ornamenter.

Sidste besøg er templet Wat Chedi Luang, der blev bygget mellem år 1385 og 1402. Templets kendetegn er dens massive pagode, der oprindeligt var 60 meter bred og over 80 meter høj. Desværre blev den øverste del ødelagt i 1545 efter et jordskælv, og i dag er det blot de ikoniske ruiner, der står tilbage. Wat Chedi Luang er også kendt for at have huset den berømte Smaragdbuddha, som nu kan opleves i Bangkok.

Hernæst køres du til en lokal restaurant, hvor du kan nyde den traditionelle ret, Khao Soi, som er en krydret karrysuppe med kød, nudler og grøntsager – en sand specialitet i det nordlige Thailand.

Du køres dernæst tilbage til hotellet og tjekker ind. Resten af dagen er til fri disposition, og måske frister et bad og et hvil.

Om aftenen kan du gå en tur ned til Ping-floden, hvor der langs bredden findes mange gode og hyggelige restauranter.

Overnatning:
Dag 10: Elefanthjemmet ChangChill

I dag skal du på et uforglemmeligt besøg.

Omkring halvanden times kørsel fra Chiang Mai ligger det populære elefanthjem ChangChill, som er et fristed for seks glade hunelefanter. Her får elefanter nemlig lov til at være elefanter.

Da ChangChill slog dørene op i 2017, tog de et stort og betydningsfuldt skridt, som ikke før var set i Thailand. De var nemlig 100% elefantvenlige med bl.a. støtte fra den verdensomspændende organisation, World Animal Protection. Det betyder, at man hos ChangChill lader elefanterne leve så naturligt som overhovedet muligt ved at lade dem vandre frit rundt i dalen, græsse, bade i floden, tage støv- og mudderbade og socialisere med hinanden. Du kan som besøgende altså ikke interagere med elefanterne, i stedet kan du observere dem på afstand og se dem udtrykke deres naturlige adfærd på egne præmisser.

Dagen starter med en introduktion til selve projektet, og herefter følger du med guiden ind i skoven, hvor du kan opleve de store elefanter græsse på afstand. Guiden fortæller om alle seks hunelefanter og gør dig generelt klogere på den asiatiske elefant, herunder udseende, hvor meget de spiser, vejer, sover mm.

Efter gåturen vil der være lidt forfriskninger på et af observationsplatformene, og nedenfor kan du måske være heldig at se elefanterne tage mudderbad – noget de elsker på varme dage. Mudderbade beskytter nemlig deres hud mod både sol og insekter. Når deres hud begynder at føles tør, bader de i floden for at fjerne det tørre mudder, og her er både plask og sprøjt. En fantastisk oplevelse at overvære!

Ved frokosttid bevæger du dig ned mod floden, hvor du hjælper med at fylde elefanternes fodringsrør med enten majs, sukkerrør eller bananer. Mens du får serveret dit eget vegetariske måltid oppe i pavillonen, kan du nedenfor opleve elefanterne nyde deres.

De seks hunelefanter passes af såkaldte mahouts, der alle stammer fra karen-stammen. Efter frokost besøger du det lokale kulturcenter, hvor du får indblik i karen-stammens historie og traditioner. Karen-kvinderne er utrolig dygtige til håndværk, især vævning, og hvis du har mod på det, kan du selv give det et forsøg på en af de gammeldags væverammer.

Herefter besøger du ChangChills egen urtehave og lærer om, hvilke planter, blade, rødder og urter, der bruges som medicin til både elefanter og mennesker. Mange af disse indeholder også gode næringsstoffer. Det siges nemlig, at selvom elefanter spiser omkring 120 forskellige plantearter, optager de kun 40% næringsstoffer, og de har derfor brug for ekstra i form af kosttilskud. Derfor skal du i næste aktivitet være med til at lave elefantsnacks eller vitaminbomber med ingredienser fra bl.a. urtehaven. Her vil guiden fortælle dig mere om ingrediensernes vigtighed samt generel information om elefanters kost og sundhed.

Til slut vil elefantpasserne svare på eventuelle spørgsmål og gøre dig klogere på deres daglige arbejde og give dig en god forståelse for en mahouts rolle i den thailandske kultur og historie.

En fantastisk dag hos de seks glade hunelefanter er nu slut, og du bliver kørt tilbage til hotellet i Chiang Mai, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 11: Chiang Mai

Der er ingen udflugter planlagt, og du kan derfor vælge at slappe af ved poolen, udforske Chang Mai på egen hånd eller tilkøbe en af vores spændende ekstra ture, som du kan læse mere om nedenfor.

Til aften kan du gøre de sidste indkøb på byens populære natmarked.

Dag 12: Hjemrejsen starter

Det er blevet tid til at tage afsked med skønne Thailand. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod valgte lufthavn med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 13: Hjemkomst

Du lander i valgte lufthavn efter en dejlig og oplevelsesrig rejse.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Koh Ngai
3 nætter

Drømmer du om at slutte ferien på en paradis-ø, hvor nøgleordene er afslapning, nydelse og ro? Så skal du vælge Koh Ngai i det sydthailandske øhav.

Koh Ngai er som taget ud fra et postkort – traditionelle piskerisbåde er parkeret i det kridhvide sand, palmer hænger dovent ud over stranden og det turkisklare vand og lodrette kalkstensbjerge giver den perfekte kulisse, mens solen bager højt på himlen. Her kan du ikke andet end at komme ned i gear – der findes ingen trafik, butikker eller larmende diskoteker, i stedet kan du blot læne dig tilbage og nyde roen og de vidunderlige omgivelser.

Koh Ngai byder derudover på fantastisk snorkling og gode vandreture i den bagvedliggende jungle med farverige fugle og et udsigtspunkt, hvorfra du har en fantastisk udsigt over havet og de grønklædte kalkstensbjerge.

Koh Ngai bliver i løbet af eftermiddagen påvirket af tidevandet, og derfor har vi valgt et resort med swimmingpool. Du kan dog stadig bade i havet, det kræver bare du går længere ud end normalt.

Om aftenen kan du nyde en drink på en af de tilbagelænede barer langs stranden, hvor der af og til er livemusik.

Pga. regnsæsonen er denne forlængelse kun mulig fra 1. oktober til 31. maj.

Badeferieforlængelse til Koh Samui
3 nætter

Forlæng rejsen med en skøn badeferie på Koh Samui og fald pladask for den populære kokospalme-ø.

Koh Samui er Thailands tredje største ø med sine 228,7 km2. Helt frem til 1970’erne var Samui dog ikke meget andet end en ukendt ø med kokosplantager og frodig natur med smukke vandfald. Det var først, da rygsækrejsende fik øjnene op for dette skjulte paradis, at der for alvor kom gang i turismen. Bambushytter skød op langs strandene og i 1989 åbnede den første flyrute til og fra øen. Herefter begyndte turister for alvor at valfarte til øen, og flere hoteller og resorts blev bygget. For at bevare indtrykket af en idyllisk kokospalme-ø, besluttede regeringen, at ingen bygninger måtte være højere end kokospalmerne, og det har de overholdt. I dag har Samui vokset sig til at være en af Thailands mest besøgte øer, og du vil i løbet af de næste dage forstå hvorfor.

På denne forlængelse bor du ved den populære sandstrand Chaweng, der strækker sig 7 km langs Koh Samuis østkyst. Sandet er lyst, havet er lunt og turkisblåt og kokospalmerne hænger dovent ud i sandet.

Dagene er til fri disposition til at slappe af, gå ture og oplade de menneskelige batterier. Skulle du mod forventning blive træt af daselivet er her masser at foretage sig. Selve Chaweng er kendt for sit pulserende centrum med restauranter, cafeer og gode shoppemuligheder. Derudover findes der et hav af gode udflugtsmuligheder, bl.a. kan du besøge Big Buddha-templet, Wat Plai Laem-templet eller følge en af øens mange vandreruter med besøg til det 18 meter høje vandfald Na Muang.

Du må heller ikke snyde dig selv for øens mange delikatesser. Øens befolkning er en blanding af både thaier, kinesere, laoter og burmesere, så de lokale spisesteder er en variation af mange spændende madkulturer, der får mundvandet til at løbe.

Badeferieforlængelse til Hua Hin
3 nætter

Forlæng rejsen med en dejlig badeferie i den kongelige badeby Hua Hin, der ligger ved Siam-bugten 200 km syd for Bangkok.

Hua Hin var Thailands første feriemål og har siden 1920’erne været den thailandske kongefamilies foretrukne feriested. I 1929 stod familiens sommerresidens, Klai Kangwong, færdigt og her tilbringer familien stadig en stor del af året for at nyde havet og den rene luft.

Hua Hin har gennem årene udviklet sig fra at være et lille idyllisk fiskerleje til at være kystens pulserende centrum med alt hvad dette indebærer.

I dag frister Hua Hin med sine lange sandstrande, utallige restauranter og shopping centre. Gågaden forvandles hver aften til et natmarked, hvor du kan købe alt fra saronger til stegte græshopper. Følger du gågaden nordpå, kommer du til havnen med fine fisk- og skaldyrsrestauranter, hvor du kan sidde og nyde udsigten over havet.

Samtidig med at Hua Hin er en populær ferieby, lever du stadig tæt på den thailandske hverdag. Templet med de orangeklædte munke ligger midt i byen og ved havnen lander fiskerne hver morgen dagens fangst.

Er du ikke typen, der ønsker at ligge på stranden eller ved poolen hver dag, er der også gode muligheder for at komme ud og se naturen og seværdighederne i og omkring Hua Hin. Blandt byens mest populære udflugtsmål er Hua Hin Jernbanestation, abebjerget ”Khao Takiab” og udsigtspunktet Khao Hin Lek Fai. Har du ikke noget imod at tage lidt længere væk, er både vandfaldet Pala U, nationalparken Khao Sam Roi Yot og snorkelstedet Koh Talu absolut også værd at besøge.

Hua Hin har med andre ord alt, hvad du behøver!

Badeferieforlængelse til Khao Lak
3 nætter

Drømmer du om en eksotisk badeferie, hvor der er fred og ro til bare at nyde livet? Så er Khao Lak det perfekte valg!

Khao Lak ligger ca. 100 km nord for det livlige Phuket, men atmosfæren og livet i Khao Lak er dog af en helt anden verden. Her er stille og mere autentisk, og alligevel har du alt, hvad du behøver – lige fra smuk natur til gode restauranter.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder, der tilsammen udgør dette lækre ferieparadis med blåt hav på den ene side og frodig, uspoleret regnskov på den anden side.

Du bor i et roligt område ved den uberørte strand Bang Sak og bag hotellet, parallelt med kysten, løber hovedgaden, hvor du finder restauranter, gadekøkkener og små markeder.

Du kan se frem til nogle dejlige og afslappende dage uanset om du vælger at tilbringe dem ved den dejlige sandstrand eller ved hotellets pool. Ønsker du at udforske området omkring Khao Lak kan du bl.a. lægge vejen forbi de lokale landsbyer og lære om lokallivet, tage på eventyr i den nærliggende nationalpark Khao Lak-Lam Ru eller sejle ud og snorkle ved de omkringliggende paradis-øer. Mulighederne er mange!

Badeferieforlængelse til Koh Lanta Yai
3 nætter

Koh Lanta Yai er en ø med smukke strande, et utal af lokale restauranter, traditionelt ø-liv, fantastisk smuk natur og ikke mindst blændende solnedgange.

Øens bedste og flotteste strande finder du på vestkysten. Her er de gyldne og lavvandede, perfekt til børnefamilier. Mod nordvest finder du de lange og brede strande, hvorimod strandene længst mod syd skifter karakter med klipper og en mere rå natur.

På trods af sin størrelse er Koh Lanta Yai en af Thailands mere autentiske øer, hvor de lokale ikke udelukkende lever af turisme som på mange andre thailandske øer og det kan mærkes – altså på den gode måde. Koh Lanta Yai er et godt bevis på, at turister og lokale sagtens kan få det hele til at spille, uden at nogen af parterne behøver at gå på kompromis.

I hovedbyen, Ban Saladan, på øens nordlige spids er der rig mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen og få en fornemmelse af det traditionelle ø-liv og det samme gør sig gældende i de små fiskerlandsbyer som bl.a. Lanta Old Town, også kendt som Sea Gypsy Village. Der sker ikke meget, men det er ganske hyggeligt.

Koh Lanta Yais smukke natur kommer i særdeleshed til udtryk i Koh Lanta Nationalpark, der gemmer på gode vandreruter og betagende udsigtspunkter. Midt inde på øen kan du sågar også opleve vandfald og grotter, hvor stalaktitter og stalagmitter funkler som diamanter. Bevæger du dig derimod til det nordøstlige Koh Lanta Noi er der mulighed for at sejle i kajak, da en stor del af området består af mangrove. Har du ikke fået nok af havet, kan du besøge Hin Daeng, Koh Rok Noi og Koh Rok Nai, som er nogle af Thailands fineste snorkel- og dykkersteder med smukke koralrev, fisk, grotter og vrag.

Om aftenen kan du slå dig ned på en strandbar og se solen gå ned over Andamanerhavet med en iskold Singha-øl i hånden.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Asien
Mira Lindholm

Mira er vores Asien-specialist og har over 8 års erfaring med rejser i Asien.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16 Fredag 10-14
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen
 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
 • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.