TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerHvor skal man rejse hen i november 2024?

Hvor skal man rejse hen i november 2024?

14.02.2024
Vis alle indlæg

Drømmer du om at rejse væk til november?

November er en dejlig måned at rejse ud, uanset om du drømmer om at komme på en eventyrlig safari i Afrika, udforske de kulturelle skatte på en rejse til Asien, gå på opdagelse i den latinamerikanske kultur på en rejse til Sydamerika, eller opleve de smukke landskaber og spændende byer på en rejse til Australien.

I dette indlæg har vi samlet 9 destinationer, der (også) er fantastiske i november.

Vil du med?

Var november alligevel ikke noget for dig? Se også, hvor du skal rejse hen i oktober og december.

1. Mexico – Gå på opdagelse i det kulturelle Mexico

Teammedlem hos TourCmpass tager billede af Chichen Itza i Mexico.

November markerer starten på tørsæson i Mexico og tager imod dig med behagelige temperaturer og næsten ingen regn – et fremragende tidspunkt at dykke ned i Mexicos rige historie.

En rejse til Mexico i november byder på mange spændende oplevelser. Glæd dig til at udforske de gamle mayaruiner i Chichen Itza, slappe af på Mexicos kridhvide sandstrande og opleve den enestående kultur, som landet kan prale af. F.eks. er det i starten af november, at du kan opleve et af årets kulturelle højdepunkter; De Dødes Dag, en livsbekræftende fejring af døde med parader, traditionel mad og en helt særlig atmosfære.

Se vores rejser til Mexico herunder:

2. Cambodia – Udforsk Angkors vidundere & nyd solen ved kysten

Hvid sandstrand på øen Koh Rong i Cambodia

Et besøg i Cambodia er ikke fuldendt uden et besøg ved den fascinerende ruinby Angkor, der tager pusten fra de fleste. Og november, i starten af tørsæsonen, er et rigtig godt tidspunkt at udforske landets rige kulturarv før højsæsonen for alvor starter.

Og så er måneden også et fantastisk tidspunkt at komme ud til vandet, f.eks. med badeferie på den lille paradis-ø Koh Rong eller i kystbyen Kep, der er en af Cambodias bedst bevarede hemmeligheder.

Se vores rejser til Cambodia herunder:

3. Sydafrika – Forårscharme i Cape Town

TourCompass-team står på toppen af Table Mountain i Cape Town

I november er Sydafrika et overflødighedshorn af oplevelser, særligt i Cape Town, hvor foråret er i fuldt flor.

Måneden byder på behageligt vejr med masser af solskin, der er ideelle til at opleve Cape Town udendørs.

Udforsk det ikoniske Table Mountain, gå en tur gennem Bo-Kaaps farverige gader og forkæl dig selv med enestående mad på nogle af storbyens restauranter i verdensklasse.

Se vores rejser til Sydafrika herunder:

4. Argentina – Kontrastfyldte oplevelser fra nord til syd

Perito Moreno gletcheren i forårslandskaber

Argentina, landet med tango, lækker vin og landskaber, der tager pusten fra dig, byder på mangfoldige og kontrastfyldte oplevelser i november; Fra det pulserende byliv i Buenos Aires til de betagende landskaber i Patagonien.

Spis dig gennem det argentinske køkken, udforsk de farverige kvarterer og oplev de dramatiske landskaber i syd, der kommer til live med forårets komme.

Vejret i november er behageligt og tørt i det meste af landet – en fantastisk måned til en blanding af oplevelser med kultur og naturlige vidundere.

Se vores rejser til Argentina herunder:

5. Australien – Solskin og udendørsaktiviteter

Et par vandrer i Blue Mountains i Australien

November er et ideelt tidspunkt at udforske Australiens smukke landskaber og spændende byer.

Forårsmåneden lokker med solrigt, lunt vejr, og en natur der står i fuldt flor – et lækkert tidspunkt at opleve alle de spændende oplevelser, Australien kan byde på, særligt dem, der foregår udendørs. Gå en tur i det bløde sand ved Bondi Beach i Sydney, udforsk Great Barrier Reefs’ smukke natur eller tag på vandretur i smukke Blue Mountains.

Se vores rejser til Australien herunder:

6. Mauritius – Ø-paradis i det Indiske Ocean

kvinde snorkler i det Indiske Ocean ved Mauritius.

Billedskønne Mauritius er en drømmedestination – også i november. Mens vi i Europa begynder at forberede os på vinteren, byder Mauritius dig velkommen til sin sommer med varme temperaturer.

Tidspunktet er ideelt til at udforske de smukke sandstrande, den frodige natur og fængslende landsbyer. Mauritius har noget for dig, der vil dase på stranden med en drink i hånden, og for dig, der vil opleve meget mere end det.

November er et godt tidspunkt før højsæsonen og sommerregnen gør sit indtog, og hvis du drømmer om at udforske Mauritius under vand, er november blandt de bedste måneder, fordi vandet er lunt og sigtbarheden er god.

Se vores rejser til Mauritius herunder:

7. Thailand – Tropisk lykke og kulturelle oplevelser

Kvinde går op trapperne ved Doi Suthep-templet i Chiang Mai i Thailand.

Thailands tiltrækningskræft kan vi alle blive enige om. Og fra november starter tørsæsonen i det meste af landet, herunder også de sydlige kyster, hvilket gør november til en enestående måned til både eventyr og afslapning.

Uanset om du drømmer om at udforske Bangkoks travle gader, udforske de kulturelle rigdomme i Chiang Mai eller slappe af på de lækre sandstrande i syd, byder Thailand dig velkommen med åbne arme og gæstfrihed i november.

Se vores rejser til Thailand herunder:

8. Cuba – Caribisk charme og solskin

Hvid strand og blåt vand ved Varadero i Cuba

November markerer starten på Cubas tørsæson, hvor du får behagelige temperaturer og masser af solskinstimer. Det er et godt tidspunkt at besøge landet, og du kan se frem til den unikke blanding af historie, kultur og afslappede stemning, der definerer Cuba.

Glæd dig til at gå på opdagelse i Havanas historiske gader, dans til salsamusikkens rytmiske toner og slap af på de hvide sandstrande i Varadero.

Se vores rejser til Cuba herunder:

9. Japan – En skattekiste af oplevelser i efterårsfarver

Efterårsfarver og udsigt til Mount Fuji i Japan

I november er det stadig muligt at opleve den magiske forvandling af Japan i efterårets farver, når ”Koyo”, efterårets svar på kirsebærblomstringen, pryder landskaberne.

Fra Tokyos travle gader til de fredfyldte templer i Kyoto, november er en måned med milde temperaturer, der er oplagte til at udforske den skattekiste af oplevelser, en rejse til Japan byder på.

Se vores rejser til Japan herunder:

Lige meget, hvor du drømmer om at rejse hen, er november en fantastisk måned at udforske verdens mange vidundere på. Fra den naturlige skønhed i Mauritius til Argentinas kulturelle rigdomme. Alle disse destinationer byder på uforglemmelige oplevelser, der giver dig lyst til mere.